Share |

UPGRADE DO KUCHYNĚ: VAKUOVAČKA

NOVINKA – Vakuová balička SENCOR SVS 3010
 
Už jste slyšeli o metodě vaření SOUS VIDE?  
Sous vide, tedy vaření ve vakuu. Metoda, která se donedávna využívala především v luxusních restauracích, je nyní dostupná i pro domácí kuchaře. Její výhodou je fakt, že nemáte moc co pokazit. Ve zkratce se jedná o vodní lázeň, do které vložíte zavakuované suroviny jako je maso nebo zelenina. Suroviny tedy vložíte do sáčků, které jsou pro tento způsob přípravy určené a zavakuujete speciální vakuovačkou. Máte přesně určeno, kolik stupňů má lázeň mít pro přípravu jednotlivých surovin a také, jak dlouho máte zavakuované suroviny uvnitř ponechat. Pokud tato pravidla dodržíte, dosáhnete nejlepších výsledků jak v chuti, tak i co se šťavnatosti týče.
Jak dlouho vařit a při jakých teplotách lze nalézt na internetu nebo v tabulce níže. A jakou koupit vakuovačku? No, třeba Vakuovou baličku od SENCORu SVS 3010GY.
S vakuovou baličkou SENCOR SVS 3010 snadno uchováte potraviny čerstvé a kvalitní. Prodloužíte jejich trvanlivost až na pětinásobek!!! Díky vakuování zachováte všechny nutriční hodnoty i aroma dané suroviny a zamezíte vysušování. Balička má velmi jednoduché ovládání, dvě rychlosti vakuování. Součástí baličky je i hadička na externí odsávání vakuových boxů a je kompatibilní s různými druhy vakuových fólií. K dostání je již se základní sadou drážkových fólií.
Dostupná je za cenu 1799 Kč.
Vařit pak můžete buď v klasickém hrnci a měřit si teplotu, nebo přímo v určených parních lázních, nebo třeba v hrnci, který je primárně určený pro přípravu rýže, ale právě umí udržet přesně nastavenou teplotu -  Rýžovar SRM 1800 SS – Lze v něm vařit rýži, polévky, čočku i jiné přílohy. Dostupný za cenu 699 Kč.
Více k produktům na www.sencor.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.