Share |

Unikátní N+TC Studio připlouvá do Prahy

Vstup na lekce je zdarma pro holky a členky Nike+Training Clubu.

Pojďte si zacvičit na Náplavku. Je u ní loď se speciálním studiem na cvičení.
 
Tisková zpráva:
 
Rozluč se s výmluvami, které ti dosud stály v cestě. N+TC Studio připlouvá do Prahy. Jedinečné a unikátní studio bylo speciálně postaveno, aby podpořilo všechny ženy v cestě za svým lepším já. N+TC Studio na loďi bude umístěno na Náplavce od 28. dubna do 24. května a i ty se můžeš stát její součástí! V N+TC Studiu ti vymluvíme tvé výmluvy, protože když chceš být dobrá, musíš chtít přestat být špatná.
 
V N+TC Studiu ti poskytneme důvody, nástroje a jedinečný prostor, abys to alespoň zkusila. Už žádné pochyby, už žádné sebepodceňování. Všechny jsme nějak začínaly a všem nám jde něco jiného.
Přidej se a zjisti, co je právě tvoje silná stránka.
 
Včerejšího slavnostního otevření se zúčastnily i české profesionální volejbalistky Martina Bonnerová a Barbora Hermannová a podpořily tak všechny ženy v cestě za lepším já.
 
Holky, přijďte si zacvičit, je to opravdu krásné studio. Když začínáte, buďte hlavně trpělivé, výsledky nepřichází hned, ale vydržte v cestě za lepším já. Když se totiž budete cítit dobře fyzicky, tak se budete cítit dobře i psychicky.
Když nám to časově vyjde, určitě si přijdeme zase zacvičit. Trénovat v partě je skvělé, dokáže vás to vyhecovat k lepším výkonům.“
 
Přijď si společně s kamarádkami vyzkoušet lekce N+TC s elitními Nike trenéry. Čeká tě více než 200 hodin nejrůznějších tréninků a speciálních tematických lekcí. Vyzkoušet si můžeš lekce jógy, běžecké tréninky nebo hodiny zaměřené na střed těla. Kromě cvičení ti na lodi v N+TC Studiu nabídneme také testování nejnovějších produktů Nike a další zážitky, překvapení a odměny.
 
Přijmi výzvu, staň se jednou z nás a vyraz za svým lepším já.
 
Sdílej své úspěchy společně s námi na sociálních sítích. Stačí přidat #zalepsija
 
Vstup na lekce je pouze pro holky a členky Nike+Training Clubu. Zaregistruj se do něj, poté si v zaslaném mailu vyber svou lekci a vpluj s námi vstříc novým výzvám.
 
http://www.nike.com/ntcstudio
 
 
O Nike
NIKE, Inc., sídlí poblíž města Beaverton ve státě Oregon a je předním světovým návrhářem, prodejcem a distributorem originální sportovní obuvi, oděvů, vybavení a doplňků pro celou řadu sportů a pohybových činností. Mezi dceřiné společnosti stoprocentně vlastněné společností Nike patří Converse, Inc., která navrhuje, dodává na trh a distribuuje sportovní obuv, oděvy a doplňky, a Hurley International LLC, která navrhuje, uvádí na trh a distribuuje obuv, oděvy a doplňky pro akční sporty a životní styl mladých. Více informací najdete na stránky www.nikeinc.com
Vstup na lekce je zdarma pro holky a členky Nike+Training Clubu.
 
 
Registrace zde: http://www.nike.com/ntcstudio
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.