Share |

Ulovte si nové tenisky na festivalu Teniskology

Druhý ročník největšího sneakers festivalu ve střední Evropě je tu. Na 3000 metrech čtverečních se budou lovit ty nejlepší tenisky a poslouchat super vytuněná hudba v podání Rytmuse, Mika Spirita, Vladimíra 518 nebo NobodyListen. A máme pro vás volňásky.
 
První ročník byl natolik úspěšný, že za něj pořadatelé hned sbírali vavříny na CZECH EVENT AWORDS 2016. O to další důvod se pustit do druhého s několika vylepšeními a programovými lákadly. Z jednoho dne se festival rozrůstá do dvoudenního teniskového reje, kdy se ani minutu nepřestanou lovit tenisky světových značek. Akce si zároveň vyžádala i prostorové rozšíření, a proto se letos uskuteční v uzavřené STROJÍRNĚ v areálu Pragovky na Kolbenově 34, Praha 9. V kalendáři si tak nezapomeňte zakroužkovat  pátek 21. a sobotu 22. října 2016. 
 
Čekají na vás showroomy světových značek, sneaker market, kreativní laboratoř, skate rampy, bary a samozřejmě pódia. Vedle GURUS, kterými jsou propagátoři street kultury DJ Mike Trafik, rapper Paulie Garand, streetarter Dian, skateboardista Maxim Habanec a další, se tvářemi TENISKOLOGY 2 stali 3 MASTERS Petr Kovkou Kováč, Rytmus a NobodyListen, jejichž cílem je celé akci dodat ten správný spirit. Program nabídne ale unikátní performance například Mika Spirita, Champion Sound, Indy & a Wich nebo Vladimíra 518 a dalších známých jmen.
 
Na takové akci je třeba se také dobře osvěžit. Jägermeister se proto po celou dobu festivalu bude starat o zpříjemnění nálady skrze ledově namražený jäger od hostesek a barmanů z Jägermeister baru.
 
Nepřestávejte lovit, nebo si vás nové tenisky uloví samy!
 
Soutěž o 2 x 2 denní pass: 
Kolik sneakers fanoušků v roce 2015 navštívilo akci Teniskology? 
a) 4700 
b) 4800
C) 4900
odpovědi posílejte na souteze@protisedi.cz, uvedte adresu.
Soutěž končí 18.10.2016 ve 13.00
 
 www.teniskology.com
Facebook: https://www.facebook.com/teniskology/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/teniskology/
 
 
 
  Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 
  


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.