Share |

Udělejte radost tibetským dárkem

foto: givt.cz

Charitativní Shop ProTibet funguje pod záštitou neziskové organizace MOST, o.p.s. Nákupem v eshopu podpoříte chod rozvojových projektů na pomoc Tibeťanům v Tibetu a indickém exilu.

I letos jsme na podzim přivezli od Tibeťanů produkty, u kterých věříme, že se Vám budou líbit. Představujeme nové vzory dek nebo nové styly skleněných perel. Opět máme v nabídce populární cestovní amulety. A přivezli jsme úplně nové produkty – například medicínské náramky nebo podložky pod tibetské mísy.

 
Tipy na letošní Vánoce
Letošní podzim věnujeme výstavě Buddhovy dcery, která je k vidění v Národní galerii v Praze. Tato benefiční výstava podpoří tradiční vzdělání dívek v Himálaji. Na našem eshopu si můžete vybrat fotografii z výstavy Buddhovy dcery a jejím zakoupením přispět na podporu vzdělání pro buddhistické mnišky z klášterní školy Koang.
Po roční přestávce jsme pro naše příznivce připravili kalendář na rok 2017, který je opět mozaikou fotografií a textů spjatých s  tibetskou kulturou a spojující různorodá témata – od těch buddhistických až po zábavu a volný čas. Krásné a magické fotografie jsou doplněné o myšlenky a citáty, které přenesou do Himálaje nejen pohledem, ale i duší.
 
Tradičním oblíbeným vánočním dárkem jsou darovací certifikáty, které představují oblíbenou jednorázovou formu podpory konkrétních projektů. Do certifikátu si můžete vepsat vlastní věnování a darovat jej své rodině nebo kamarádovi. Tímto dárkem uděláte radost obdarovaným nejen u Vás doma, ale hlavně tibetským dětem, seniorům nebo nomádům v dalekém Himálaji. Každoročním favoritem je Koza ProTibet, ale koupit můžete i Otop na zimu pro tibetského dědečka nebo lékařské vyšetření pro tibetské děti.

Shop ProTibet funguje pod záštitou neziskové organizace MOST, o.p.s.. V naší neziskové organizaci podporujeme vzdělání tibetských dětí a malých buddhistických mnichů a mnišek a zlepšujeme životní podmínky chudých tibetských seniorů a nomádských rodin. Našimi projekty i prodejem na eshopu se snažíme zachovat tibetskou kulturu. Náš eshop nabízí široký sortiment výrobků dovezených přímo z Himálaje vyrobených Tibeťany. U nás koupíte tibetské mísy, sošky, deky, šály, náramky, knihy nebo skleněné perly.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.