Share |

Tyler, the Creator a Converse představují novou kolekci One Star x Golf le Fleur

foto: Converse

Tyler, the Creator a Converse představují novou kolekci One Star x Golf le Fleur složenou z ikonického One Star modelu ve čtyřech barevných variantách. Globální uvedení na trh bude 3. srpna.
 
Converse a Tyler, The Creator jsou symboly odvahy, drzosti a sebevědomí mladé generace a jejího tvůrčího streetového stylu. Nastavení dlouhodobého partnerství s Tylerem oslavuje svobodu projevu právě prostřednictvím této spolupráce. Tylerova specifická představivost je přítomná v jedinečném designu celé kolekce.
 
Tylerův kreativní rukopis je patrný v každém detailu. Od kontrastní květiny okolo ikonické hvězdy, vyšité včely na patě, loga Tylerovy značky Golf le Fleur na jazyku boty až po podšívku s uměleckou ilustrací a grafiku na podešvi. One Stary jsou k dispozici ve čtyřech barvách – Airway Blue, Peach Pearl, Sulphur a Fuchsia Glow s vyměnitelnou druhou sadou tkaniček v barvě daného modelu. Vnitřní a vnější strana podešve je popsána speciálním Tylerovým vzkazem: “Don’t let ‘em kill your flowers, water your garden and stunt.
 
Nová kolekce One Star x Golf le Fleur bude uvedena v obchodech Converse a na converse.com ve čtvrtek, 3. srpna 2017. U nás bude k dostání od 15. srpna exkluzivně ve Footshopu.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.