Share |

Na trh míří další hudební časopis

ilustrační foto Tomáš Matinek (na snímku Julian Casablancas na RfP 2015)

Na trh vstupuje ROCK & ALL, nový hudbení magazín, který se objeví na stáncích ve druhé polovině července
 
Rock & All je hudební časopis, jehož šéfredaktorem je Vojtěch Lindaur, jemuž v nejužším redakčním týmu sekundují Petr Korál, Ivan Ivanov a Michal Husák známí z řady hudebních médií.
Do Rock & All kromě nich přispívá téměr kompletní špička české hudební publicistiky, velezkušení autoři jako Jiří Černý, Josef Vlček, Petr Dorůžka, Leoš Kofroň, Tomáš S. Polívka, Michal Bystrov, Josef Rauvolf, Roman Lipčík, Roman Jireš, Pavel Víšek, Jaroslav Riedel, Petr Nožička, Pavel Zelinka, Jan Petričko a další. Prostor zde však mají také výrazné talenty posledních let v této novinářské oblasti (Petr Adamík, Dan Sywala, Vojtěch Tkáč, Jakub Poštolka, Milan Říský nebo Tashi Erml).
Cílem časopisu je nabízet čtenářům bez rozdílu věku to nejkvalitnější, fundované a zároveň v rámci možností i vtipné čtení o zahraniční i domácí rockové hudbě v tom nejširším slova smyslu, s přesahy do dalších žánrů. Rock & All se bude pravidelně vracet k nejvýznamnějším postavám a událostem celé rockové historie, stejně jako ve velké míře mapovat to nejaktuálnější dění ve světě muziky. Neboť hudba je jedna!
V současné době se dokončuje první, srpnové číslo Rock & All a připravuje se spuštění webových stránek časopisu.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.