Share |

Tutec pátek je tu opět RAW, aka Raw Art Wrestling, digitální ilustrační šermovačka

foto: pořadatel akce

RAW round 03/04

Tutec pátek je tu opět RAW, aka Raw Art Wrestling, digitální ilustrační šermovačka!

Skupina s názvem SOLID WORK nabídla v pátek 11.října ve fusion hotelu to nejlepší z komiksových machrů. Třetí kolo Raw Art Wrestling dostalo od poroty složené z odborníků: ilustrátorka s něžným rukopisem - Anna Andraste Kijenská, odborníci na grafický design - Robert Jansa a Petr Bosák ze studia Advance Design a nakonec z jedinečné sítotiskové tiskárny 44.print - Jakub Stýblo.

Zadání bylo velice jednoduché - "Jako primitiv se narodíš s výrůstky v podnikání. Nedělám si legraci, nebýt mě, tak tady nejseš." Vynikající wrestleři Petr Kopl, Vojtěch Velický- Lazybastard a Tomáš Kučerovský, před sebou  měli 120 minut drsné a špinavé práce. Petr Kopl, vyzval svoje protivníky klasickým hozením rukavičky do tváře k souboji a vše mohlo začít.

Vojtěch Velický nám ukázal jak do digitální tvorby, jde zapojit i klasickou malbu. Jednoznačně, podle hlasů poroty a publika, vyhrál ten nejsolidnější z téhle party - Tomáš Kučerovský, který postupuje do semifinále.

PAINT POINT je 4. soutěžní skupina, která poměří svůj talent v tabletovém boji již tento pátek 8.11. 2013 na 360stupňovém baru ve fusion hotelu.

Kašpárky si poměří bělovokej Michal Bahounek, šikmovokej Trieu Phi Long a akademické očko přiloží Marek Kolář. Toť výběr z nové generace ilustrátorů, co starým pardálům přišli nakopat bramboráky. V porotě zasednou a pak rozhodnou: Martina Overstreet - časopis Redwaymagazine, Robert V. Novák - grafický designer, Macomix MArek Černý - ilustrátor, František Kast - knihkupectví Page Five.

Raw Art Wrestling pořádá studio DRAWetc za vydatné podpory firmy Wacom.

Těšíme se!

Fotoreport z minula: http://j5.cz/fotky/raw-art-wrestling-solid-work?utm_source=homepage&utm_medium=newsPerex-/fotky/raw-art-wrestling-solid-work&utm_campaign=hp-news


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.