Share |

Tržiště Náplavka se rozjede zase v únoru

Tržiště Náplavka zahájí svou osmou sezónu 4. února 2017.
Sobotní nákup na náplavce se stal již tradicí nejen tisíců Pražanů, ale i těch, kteří přijíždějí z větší dálky. Tuto sezónu se navíc můžete těšit na větší počet tematických akcí, zviditelňujících české plodiny a producenty.
 
Každou sobotu počínaje 4. únorem budete moci od 8 do 14 hodin svým nákupem podporovat české zemědělce a výrobce na příjemné pražské náplavce Rašínova nábřeží. S přihlédnutím k aktuálnímu počasí bude k dostání nejen česká zelenina – i nakládaná, ovoce či drůbeží, hovězí a vepřové maso, ale i uzeniny, sýry, jogurty, mléko, pečivo, koláče, záviny, čerstvé šťávy a skvělé občerstvení – horký vývar do kelímku, grilované ryby, těstoviny, vydatné polévky nebo pikantní uzeniny.  
Stejně jako v předchozích letech ani letos na náplavce nebudou chybět vámi oblíbené akce Růžový máj – festival růžových vín a klaretů (13. 5.), Pivo na Náplavce – festival malých a mini českých pivovarů (16.–17. 6.) a Svatomartinské slavnosti a pečená husa (tentokrát opravdu na Martina 11. 11.). Tuto sezónu však přidáme i oslavu Velikonoc (15. 4.), Slavnosti jarních bylinek (22. 4.), milovníky jahod jistě potěšíme Jahodobraním (24. 6.), v září společně oslavíme Bylinky, koření a čaje (9. 9) a Podzimní den českého medu (30. 9.), a v říjnu vám nabídneme Jablečné slavnosti a festival cideru (7. 10.) a Slavnost dýní a dušiček (28. 10.).
 
A CO JIŘÁK?
Spolek Archetyp, který provozuje Náplavku a provozoval také trh na Jiřáku, se nechce smířit s aktuální situací kolem trhů na Praze 3 a proto posílá radnici tento dopis. O dalším vývoji causy Jiřák vás budeme informovat!
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.