Share |

To triko musí pískat!

foto: PR

Znáte to: ráno zmatek, vypravit děti do školky, dát najíst všem členům domácnosti, obléct sebe a ještě ty dva uřvaný tvory. Kartáčky, pytlíky od čaje, svačiny, krajíce chleba, boty, vše lítá vzduchem. Zvládnout to vše a včas je prostě nadlidský úkol. Jak jen je zabavit a obléct jim aspoň ty trika? Písk! Co to je? Písk, písk! No jo, pískací trička Peeskle! A rázem jde vše jako po másle. Děti si vesele pískají a ani si nevšimnou, že už sedí v autosedačkách a uhání se do školky.
 
Nová kolekce pískacích triček je tentokrát v praktických barvách - svělte a tmavě šedé, kterou jistě ocení každá maminka. Trička se skvěle kombinují třeba s dalšími barevnými doplňky. O design pískacích obrázků se i tentokrát postaral designer z Loewe Moewe a tak holčičky budou mít jistě radost z růžového koníka a žluté kouzlící víly. Kluky a tatínky zaujme pískací letadlo. Novinkou této kolekce je universální mikina pro kluky a holky s Yettim. Pro ty nejmenší batolata máme další novinku, multifunkční dečku, kterou můžete mít pořád v kočárku. Upotřebíte ji na rychlé zakrytí, zastínění boudičky, na přebalování anebo se na ní váš capart může vesele batolit. I dečka je s pískacími obrázky: křečkem, vážkou a velrybou.
 
 
Peeskle bylo založeno v létě 2013 jako společný project Báry Dlabajové a jejího manžela Lukáše. Myšlenkou je vznik brandu, který spojuje dětskou radost s nostalgií jejich rodičů, protože mít pískací triko byla vždy výsada. Peeskle si chce udržet exkluzivitu a vysokou kvalitu svých produktů a nezůstat jen u lokálního trhu, ale tuto svou přednost prodat expandováním na trhy EU. Jedná se o ryze český výrobek s originálním obalem. Osobitá trika, mikiny a dečky ze 100% bavlny můžete objednat na webu www.peeskle.cz, sledovat Peeskle můžete na www.facebook.com/peeskle.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.