Share |

Tři miliony ukryté v balíčcích Bohemia

Oblíbili jste si brambůrky Bohemia? Pak neváhejte a zakupte balíček označený modrou páskou. Vychutnáte si oblíbenou příchuť a třeba z něj vytáhnete také výhru v podobě bankovky v hodnotě až pět tisíc korun. A to už stojí za to!
  Není nad to, potěšit se oblíbenou slanou pochoutkou, a mít trochu štěstí. Značka Bohemia totiž ukryla do balíčků označených modrou páskou a sloganem „Najdi bankovku“ celkem 3 000 000 korun v jednotlivých bankovkách v hodnotě 100, 200, 500, 1000, 2 000 či 5 000 korun. Pochutnat si a přitom získat finanční částku určitě potěší!
 Ať už si zvolíte kteroukoliv příchuť brambůrek Bohemia, budete mít vždy jistotu, že jsou vyrobeny pouze z nejlepších brambor, s pečlivě vybraným mixem koření a připraveny na slunečnicovém oleji vysoké kvality. Právě díky tomu a preciznímu procesu výroby mají tyto brambůrky nenapodobitelnou chuť.  
Brambůrky Bohemia v různých příchutích s modrou páskou a sloganem „Najdi bankovku“ můžete zakoupit v běžné maloobchodní síti za doporučenou cenu 24,90 Kč (77 g) nebo za 39,90 kč (150 g) od ledna až do vyprodání zásob. 
Více informací na www.bohemiachips.cz
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.