Share |

TONI&GUY získal dvě prestižní ocenění

foto: Toni&Guy

Toni&Guy získal dvě ocenění v rámci prestižní soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards. V patnáctém ročníku soutěže si odnesla titul Objev roku Pavlína Fulínová z Toni&Guy Dlouhá 13. Toni&Guy se také pyšní druhým oceněním, a tím je  Tým roku. Ocenění Tým roku je pro Toni&Guy velkým přínosem, jekoliž  právě fungující tým je pro sít těchto salonů pilířem k úspěchům.
 
Nominace mimo uvedené kategorie měly salony Toni&Guy ještě v pánském komerčním účesu, Jakub Dráb a kolorista roku Lucie Kacafírková.

 
Velkou inspirací pro mě bylo londýnské TONI&GUY školení na výčesy. Také nespoutanost, nezávislost a svoboda kočvníků -  vsadila jsem na  divokost účesů, miluji různé styly zaplétání.” uvedla Pavlína Fulínová o své kolekci
 
(Foto: Matúš Tóth Make up: Ivana Tokárská Styling: Denisa Přikrylová)

 
Soutěž Kadeřník roku, neboli Czech and Slovak Hairdressing Awards, je prestižní a nezávislou kadeřnickou soutěží, které se může účastnit každý kadeřník z České republiky a ze Slovenska, bez ohledu na značku, se kterou pracuje. 
 
Každý rok soutěží o tuto cenu stovky kadeřníků ve Velké Británii, v Nizozemí, v Asii, v Austrálii, v Německu či ve Francii, v Rakousku a ve Švýcarsku. Organizátorem soutěže, která vznikla v roce 1985 ve Velké Británii, je Schwarzkopf Professional, divize mezinárodní společnosti Henkel.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.