Share |

TOMS: Jarní kolekce tašek a batohů

Původně obuvnická značka TOMS za dobu svého působení rozšířila koncept One for One i do několika dalších oblastí pomoci.

 

Např. v roce 2015 uvedla na trh kolekci tašek a kabelek, za jejichž prodej rozdává hygienické porodní balíčky nastávajícím maminkám v zemích s vysokou porodní úmrtností, jako je např. Indie nebo Bangladéš.

V těchto oblastech ženy rodí často samy bez pomoci a v otřesných hygienických podmínkách. Spousta miminek nepřežije, přitom by stačilo tak málo. Čisté prostředí, hygienické pomůcky a někdo, kdo pomůže. Proto TOMS kromě balíčků v daných oblastech zajišťuje i školení odborných asistentů.

 
Jarní kolekce obsahuje klasické batohy, malé baťůžky s poetickým názvem “Poet” :) a elegantní tašky typu tote. Jejich originální design je inspirován právě rozličností kultur, kde TOMS pomáhá.
 
Značka TOMS je jednou z hnacích sil v oblasti social business. Díky obchodnímu modelu One for One se jí daří efektivně zlepšovat životní podmínky v odlehlých částech světa.
V portfoliu značky už dva roky úspěšně figuruje i kolekce tašek a batohů, které pomáhají. V duchu principu „kus za kus“ daruje TOMS za každou prodanou kabelku tzv. Birth Kit - hygienický balíček obsahující základní pomůcky nutné k zajištění bezpečného porodu (mýdlo, rukavice, čistá podložka atd.). Kromě toho v postižených oblastech školí personál, aby předešel zbytečným úmrtím maminek a dětí během porodů, které často probíhají zcela bez pomoci a v nedostatečných hygienických podmínkách.
Originální design tašek se nese v duchu trendu world traveller: inspiraci čerpá právě v rozličnosti kultur zemí, kde pomáhá. Kolekce letos obsahuje kromě oblíbených batohů i elegantní kabely do města nebo tašky typu „totes“.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.