Share |

Tomáš Pokorný, šéf guest servisu Metronome Festivalu: Chodit na fesťáky, koncerty a k volbám!

Tomáš je guest service manager Metronome Festivalu, jehož druhý ročník se s hvězdami jako Sting, Kasabian nebo Solomun odehraje v Praze 23. a 24. června.

Tomáše tak čeká několik perných dní (měsíce příprav nepočítaje), kdy se svým týmem bude pečovat o zahraniční interprety festivalu. Má je na starosti od chvíle, kdy jejich letadla dosednou na pražské letiště, než zazní první tóny jejich koncertu na pražském Výstavišti a než se pak zase v pořádku odeberou na další štaci. A že uhlídat některé kapely, aby se neztratily ve víru noční Prahy, opravdu není jednoduché, nebo o zvláštních požadavcích na vybavení backstage, o tom by Tomáš určitě mohl dlouze vyprávět!

 

 

Festival, na kterém děláš, je žánrově poměrně široký. Co ale poslouchá jeho guest service manager…?

 

Poslouchám hodně věcí, ale nejraději mám triphop, takže Massive Attack, Portishead, Unkle Tricky atd. Jednou za čas si dám hip hop, ale ten oldschoolovej Cypress Hill, Snoop Dogg, Dj Shadow nebo PSH. V autě si rád poslechnu starý Korny, Kasáče, Daft Punk, Florance+The Machine a Sepulturu:D . Pořád si kupuju CD, baví mě kvalita a booklet.

 

2. Máš taky někdy čas na něco jiného než na hudbu?

 

Dělám pro festival Metronome a další festivaly guest service. Mimo to pracuji u filmový produkce. Je dobrý se realizovat někde jinde, aby člověk nezmagořil.

 

3. Jak si představuješ ideální relax?

 

Nejlepší relax je pro mě procházka s pejskama v lese. Rád jezdím na výlety po ČR a do zahraničí.

 

4. Tvůj tip, co dělat proti šedi?

 

Vykašlat se na trendy a jít vlastní cestou. Chodit na fesťáky, koncerty a k volbám!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.