Share |

Točíte filmy a chcete se vyjádřit filmovou řečí?

logo festivalu

17. května 2012 se uskuteční již XII. Filmový festival Fakulty informatiky, který není určen jen k předvedení schopností absolventů předmětů PV110 Základy filmové řeči a PV113 Produkce audiovizuálního díla, ale každému studentovi či absolventovi Masarykovy univerzity.
Disponujete filmem vlastní produkce nepřesahujícím osm minut? Pak se neváhejte také zúčastnit předvedení studentských filmů.

Jako již tradičně i letos v rámci akce Dies academicus proběhne již XII. ročník Filmového festivalu Fakulty informatiky, letos s přízviskem ”film máme v krvi”.
Možnost předvést svá díla nedostanou jen studenti, kteří v podzimním předmětu absolvovali předmět PV110 Základy filmové řeči, v němž vytvářeli své náměty a scénáře, ale i ostatní studenti či absolventi Masarykovy univerzity. Stačí, když do 11. dubna 2012 přihlásí své snímky pomocí tohoto formuláře. (http://lemma.ics.muni.cz/WMA/project/appfuco )

Festival není omezen žánry ani stylem filmů, hlásit se tak mohou komedie i dramata, hrané i animované filmy. Maximální délka snímku je 8 minut. Podrobné informace zájemci naleznou na stránkách festivalu (http://festival.fi.muni.cz/2012/prihlaska.html ).

Pro inspiraci nahlédněte na fan stránku Filmových festivalů Fakulty informatiky, kde se sdružují některé starší snímky. (http://www.facebook.com/festival.fi.muni.cz )


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.