Share |

Titul Kadeřník roku putuje do Prešova

Jeden z účesů Igora Sedláka

V pražském Foru Karlín proběhlo v sobotu 11. listopadu 2017 slavnostní vyhlášení výsledků nezávislé kadeřnické soutěže Czech and Slovak Hairdressing Awards, která již patnáctým rokem probíhá za podpory Schwarzkopf Professional, divize profesionální vlasové kosmetiky společnosti Henkel.
Zájem o letošní soutěž ze strany salonů byl nad očekávání. Do soutěže se přihlásilo více kadeřníků s větším počtem kolekcí než v minulém roce! Titul Kadeřník roku 2017 (Hairdresser of the Year) získal Igor Sedlák ze salonu Igor Sedlák v Prešově. Po třech letech vlády českých kadeřníků tak putuje titul Kadeřník roku na Slovensko.
Igor Sedlák, který se svojí černobílou kolekcí získal prvenství i v dalších dvou kategoriích: Dámský komerční účes Slovensko a také Cena tisku SK. „Rád bych poděkoval celému týmu, který mi s kolekcí pomáhal a také svojí ženě. Těší mě, že jsem byl v nominaci i s Petrou Měchurovou, protože jsem se od ní o focení kolekcí hodně naučil, takže děkuji i jí...mám velkou radost,“ řekl při velmi emotivním přebírání ceny nový nositel titulu Kadeřník roku 2017. 
Slavnostním galavečer, který svým vtipem okořenila moderátorská dvojice Iva Pazderková a Jakub Prachař, se nesl již tradičně ve slavnostním tónu. Přítomní hosté zhlédli v rámci programu také představení vlasových trendů Essential Looks od Schwarzkopf Professional s názvem ICONIC COLLECTION pro podzim a zimu 2017.
Vlasovou show s názvem Nadechnutí představila loňská držitelka titulu Kadeřník roku Misha Čadková.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.