Share |

Tipy na výtvarné kurzy

foto: malovanikresleni.cz

Kurz módního návrhářství I. - od 12. 3. 2017
Kurz vedený profesionální módní návrhářkou Tatianou Vladimir Vás provede vlastním projektem od počátečního konceptu, skicování návrhu, jeho vývojem až k samotné realizaci a prezentaci realizovaných modelů na přehlídce.

KURZ OLEJOMALBY TECHNIKOU BOBA ROSSE 4.3.2017
Kurz malování pro každého speciální technikou amerického malíře Boba Rosse. Za pouhý jeden den si každý z účastníků (i ten, kdo nikdy nemaloval) - namaluje svůj vlastní první obraz olejovými barvami na plátno. Malovat se bude technikou - malování velkými štětci, kterou zvládnou i malé děti. Maluje se na mokrý podklad - technika "mokrý do mokrého". Technika Boba Rosse je velmi jednoduchá a rychlá metoda, která podpoří začátečníky v překonání respektu k malbě a čistému plátnu. Tato technika vychází z principu, že všichni následují postupné instrukce tvorby konkrétního obrazu, učí se klást barvy určitým konkrétním způsobem, obraz se vytváří v jednotlivých krocích, které lektor vždy vysvětlí. Na výběr mají účastníci kurzu z více motivů - viz. obrázky níže. Takto bude vypadat výsledný obraz malovaný olejovými barvami na plátně, který si ponesete s sebou domů!

První krůček do světa barev - 4. 3. 2017
Kurz "První krůček do světa barev" Vám pomůže znovuobjevit schopnost kreslení a malování, kterou jsme měli jako děti. Cílem kurzu není z Vás během jednoho dne udělat profesionální malíře, spíše se budeme snažit o překonání bariéry "já nemůžu" v "já umím, jde mi to a baví mě to". Kurz Vás nasměřuje pro Vaši další samostatnou tvůrčí činnost, která se obvykle pozitivně projeví i v jiných oblastech Vašeho života. Kreslení a malování přinese do Vašeho života radost, začnete si více v tomto způsobu projevu věřit...

Pro koho je kurz určen?
Kurz je vhodný pro úplné začátečníky, kteří zatím se světem výtvarna nemají zdánlivě vůbec nic společného. Je pro lidi, kteří si chtějí obohatit svůj život, zapojit do svého života tvůrčí způsob vyjadřování a nebo si prostě jen zkusit něco nového a nechat se inspirovat...

Co s sebou na kurz?
Pracovný oděv - něco, abyste se nebáli barev. V průběhu kurzu Vám bude k dispozici kuchyňka, kde si budete moc kdykoli vařit čaj a kávu. Všechny potřebné pomůcky dostanete na kurzu. 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.