Share |

Tipy na nové kavárny, restaurace a hospody v Praze

foto restu

Už vás nudí podniky, které začínají být čím dál stejné? Inspirujte se naší novou rubrikou, ve které pro vás ve spolupráci s průvodcem po restauracích Restu.cz
(www.restu.cz) mapujeme restaurace, bistra, stánky nebo novinky, které se v Praze nově objeví. Pokud vás nějaký podnik zaujme, můžete si v něm rovnou rezervovat stůl.
 
 
Pivovar Národní (http://www.restu.cz/pivovar-narodni/)
Praha 1, Národní 8, 11000
V Pivovaru Národní točí vlastní piva značky Czech Lion. K jídlu si ze stálé nabídky můžete vybrat tradiční české pokrmy, pochoutky z grilu, ale také čerstvé saláty. Kromě toho je však pravidelně tato nabídka obměňována týdenním menu.
Šalanda (http://www.restu.cz/salanda-praha/)
Praha 1, Wilsonova 300/8, 11000
V areálu Hlavního nádraží v Praze se otevřela nová restaurace náležející řetězci Šalanda. Restaurace je vhodná nejen pro krácení času stráveného čekáním na vlak. Pochutnáte si zde na české kuchyni a dobrém pivu.
Café Bludný Holanďan (http://www.restu.cz/cafe-bludny-holandan/)
Praha, Holandská 1052/52, 10100
Nová kavárna nabízí prvotřídní kávu a také domácí dezerty. Uspokojíte zde i chutě na něco slaného. Dále jsou v sortimentu zahrnuty různé domácí limonády či koktejly.
Wasabi Sushi Kodaňská (http://www.restu.cz/wasabi-sushi-1/)
Praha 10, Kodaňská 649/20, 10100
Novou pobočku Wasabi sushi naleznete na Praze 10, v Kodaňské ulici. Najdete zde vynikající sushi připravované z čerstvých surovin. Restaurace nabízí i rozvoz sushi, které si můžete z rozsáhlé nabídky vybrat na webových stránkách.
Restaurace Mánes Group (http://www.restu.cz/restaurace-manes-group/)
Praha - Nové Město, Masarykovo nábřeží 250/1, 11000
Nová restaurace na břehu Vltavy Mánes Group se skládá z několika částí. Vedle samotné restaurace můžete posedět na zahrádce, v kavárně, či lounge baru. Všude zde se však setkáte s kvalitními produkty a servisem.
Open (http://www.restu.cz/open/)
Praha, Korunní 810/104, 10100
V otevřené kuchyni restaurace Open pro vás budou připraveny speciality hlavně středomořských chutí. K dobrému jídlu se hodí především dobré víno. Výběr je zde rozsáhlý, a to především z Italských a Francouzských vín.
Kaldi fresh coffee bar (https://www.facebook.com/pages/Kaldi-fresh-coffee-bar/621735371291425?fref=ts)
Praha 2, Vyšehradská 37, 12000
Samoobslužná restaurace a bar se specializují na snídaně a drobné občerstvení, které si připravují sami. To zaručuje kvalitu a čerstvost. Vedle různých sendvičů si můžete pochutnat třeba i na smoothie nebo vlastní pražené kávě. Navíc se zde pořádají různé společenské večírky.
Bianco e Nero (http://www.restu.cz/bianco-e-nero/)
Praha 1, Atrium Palace Florentinum 2116/15, 11000
Zajímavý koncept představuje restaurace a bistro Bianco e Nero. Bianco, neboli bílá část, je zde vedená jako bistro, kde si můžete objednat rychlejší jídlo připravené z čerstvých surovin. Také se zde nachází obchůdek plný pravých italských delikates. Nero, černá část, je stylová restaurace s italskou a středomořskou kuchyní.
Blanická koruna (http://www.restu.cz/blanicka-koruna/)
Praha 2, Korunní 716/5, 12000
Koncept restaurace vychází ze snoubení tří prvků: plzeňský pivovar, moderní design a kvalitní současná gastronomie. Kolem poledne je pro vás přichystána denní nabídka, ale po zbytek dne, až do nočních hodin, si můžete vybrat ze stálé nabídky jídel.
Restaurace Meandry (http://www.restu.cz/meandry/)
Praha 10, U Břehu 473/47, 10200
Restaurace zaujme nejen lákavým menu, ale především originálním designem. Interiér je navržen tak, aby se v něm zákazníci cítili klidně a příjemně. Kvalitou se zde nešetří. Ta se zde projevuje jak v přípravě pokrmů, v obsluhujícím personálu, tak i pivu se přikládá velký význam. Meandry si točí svým zákazníkům pivo ze středočeského pivovaru MMX.
 
Text: Martina Lancingerová
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.