Tipy na dárky 2017, díl 7.

Každý týden až do Vánoc přinášíme novou várku vánočních tipů. Tahle rubrika si získala už před několika lety velkou oblibu – a tady je závěrečný díl!

:: TOMS espadrilky s noční oblohou, co pod stromečkem budou svítit 🙂 Jsou veganské. Přednostmi je i vyjímatelná tvarovaná vložka a EVA podrážka. Stojí 1670 korun.

https://www.urbanlux.cz/damske-modre-toms-moon-seasonal-classics-alpargatas.html

:: Kosmetiku LUSH jsme už představovali, ale chceme vás upozornit na aktuální zásek: Sezamový krém, který je geniální na obličej v chladném počasí. Jmenuje se Skin Drink. Najdete ho v obchodech v Palladiu a Novém Smíchově a na eshopu a stojí 525 korun.

:: Ponožky od babičky – babičky zrecyklovaly a napletly, vy se potěšíte. Eshop.

:: Čaje jsou zdravé a báječné. Nekupujte chemicky ovoněné blbosti, vyberte si kvalitu v Amaně (Školská 28, Újezd a nebo www.caj.cz) – zamilujete se.

:: Mahapurusha Ayurveda Centrum v Holešovicích nabízí vouchery na masáže a další procedury – a také soupravy k vlastnímu tvoření – nechte obdarovaného, ať si sám poslepuje skřítka v domečku nebo dotvoří klobouk!

:: Dobroty a nebo rovnou celý dárkový koš z Wine Foodu. Seženete na www.winemarket.cz – koše za za 1999 Kč, nebo si vyberete podle vlastního rozpočtu.

:: Špičková sladkost ze Sicílie – Panettone artigianale značky OASI – a možná ještě láhev dobrého vína? v Neighbourhood Holešovice si vyberete.

:: Originální kousky s motivy map –  podpoříte i dobrou věc. Za značkou MAAPPI totiž stojí třináctiletý autista Matěj a část zisku z prodeje půjde na pomoc nejenom jemu, ale dalším dětem s autismem. tašky nebo třeba obaly na mobil najdete na www.maappi.cz

:: Večerní kurzy kreslení na AVU v ceně 6000 (více na FB).

:: Držák soundbaru Stell SHO 5010 Jelikož většina moderních televizorů nenabízí ohromující zvukový zážitek, mnoho uživatelů touží po samostatných reproduktorech. Jedním ze zvukových systémů, které jsou na trhu je soundbar. Jedná se o zařízení, které dokáže vydávat kvalitní a dobře prokreslený zvuk. S držáky značky Stell nebude soundbar zabírat prostor na nábytku pod televizí. Držák na soundbar Stell SHO 5010 je kompatibilní s většinou soundbarů určených k umístění pod nástěnnou TV a nevyžaduje přímou montáž na stěnu. Doporučená cena je 359 Kč.
A ještě jeden tip od této značky: Univerzální police Stell SHO 1190
Moderní police Stell SHO 1190 má široké uplatnění. Je určená k umístění přímo na TV, a to bez nutnosti fixace, montáž se tedy obejde zcela bez nářadí. Na polici můžete odložit x-box, set top box, televizní ovládání, reproduktory nebo jakoukoliv dekoraci. Výhodou je protiskluzová podložka, která zamezí pohybu předmětů, které na ni umístíte. Dalším detailem, který stojí za zmínku jsou větrací otvory, které zajišťují dostatečnou ventilaci a brání tak přehřátí vašeho příslušenství.
Doporučená cena je 489 Kč.

 

Comments

comments

Vyhledat