Share |

Tipy na dárky 2016 (5.)

Další várka tipů na Vánoce!
 
Kniha Dobrodružný svět Zdeňka Buriana - krásně vypravená monografie nestora české ilustrace, k mání v Albatrosu.
-
Voucher na kurz výšivky - jednorázový i delší, vyberte i u Love Revamp.
-
Pořádný kávovar. Pro milovníky elegantního kovového vzhledu a vysoké kvality bychom doporučili Catler ES 8011 SE.
-
Rtěnky, stíny a další dekorativní kosmetika od přírodní značky Zuii - naličte s epomocí květin a ne ropy! Vše najdete v eshopu.
-
Minimalistický skleněný vánoční stromek, který se plní barevnou tekutinou - vyrábí česká firma DT Glass.
-
Sencor SPT 1200 - přenosné FM / AM rádio s CD za pár stovek, na chalupu nebo pro babičku jako dělané. K dostání v běžné síti prodejen s elektronikou.
-
Kosmetika od anglické firmy Lush zaměřující se na eko výrobky - mají i speciální zimní kolekci s motivy Vánoc nebo třeba hřejiným kořením, ale chybu neuděláte ani s běžnými výrobky. Pokud máte mezi blízkými pankáče, kupte mu koupelovou bombu never Mind The Ballistic v odtsínech nejslavnější desky Sex Pistols:) V obchodě v Palladiu vám dobře poradí. Mají i eshop.
-
Hamleys - kartička na atrakce - pořiďte si věrnostní kartičku, nabijte si ji na libovolnou částku a nechte děti hrát si s bagry, batakem, autodráhou, nebo se projet na kolotoči. Od ledna bude sloužit i jako vstupenka do zrcadlového bludiště. 

-

Obýváková klávesnice Logitech K400 Plus je určena pro použití v obývacích pokojích, kde poskytuje nejjednodušší a nejpřirozenější způsob navigace obsahu vašeho počítače zobrazovaném v televizoru. Díky spolehlivému bezdrátovému dosahu až 10 metrů, rozložení kláves, které předpokládá využití pro ovládání multimédií a integrovanému touchpadu je neuvěřitelně snadné streamovat filmy, televizní pořady, hudbu a jinou zábavu z počítačů z pohovky.

-

 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.