Share |

Tip na výstavu: Sexplicit

foto: pořadatel akce

Sexplicit vol. 3. (2.2. - 22. 2. 2017, 3. patro OD Kotva)
Zahájení: 2.2. 20:00, 4. patro

Darina Alster, Prokop Bartoníček, Michaela Džurná, Světlana Fialová, Markéta Garai, Jakub Hubálek, Ondřej Janů, Adam Jílek, Markéta Kratochvílová, Alena Kupčíková, Barbora Lazarczyková, Barbora Maštrlová, Tomáš Němec, Pasta Oner, Pavel Opočenský, Jan Pospíšil, Lukáš Prokůpek, Kája Saudek, Michaela Spružinová, Jana Šárová, Martin Šárovec, Michal Škapa, Norbert Tappert, Mark Ther, Tatjana Warnecke

" Málo co je pro nás život tak určující jako lidská sexualita. I tento běžně skrývaný soubor lidských vlastností a jevů definuje silně to, kdo jsme a jak se chováme. I tak se s ním mnozí neumíme či nemáme možnost vyrovnat.
Výstava Sexplicit nechce šokovat ani soudit. Exponuje snahy různých lidí pracovat s pro ně s více či méně citlivými tématy. Jako intimní výpověď běžných lidí se tak může stát pro ostatní inspirací v hledání odvahy překonávat vlastní bariéry.
Naše moderní společnost si myslí, že je v této otázce tolerantní, že zásadní překážky vlastně nejsou. Mnohdy se ale jedná pouze o určité trendy, nepsanou dohodu o tom, co je a není estetické. Skutečná sexualita jednotlivců je však unikátní a vždy tak alespoň trochu vybočuje z toho, co se obecně označuje za normální. A právě společná výstava jako tato je příležitostí hledat v těchto jedinečných odlišnostech jejich krásu. "
— Prokop Bartoníček (Ex Post, Praha)

Kurátor: Prokop Bartoníček
Expozice: Filip Šorm, Prokop Bartoníček
Grafika: Pavel Fuksa

OD Kotva, Revoluční 655/1, 3 patro
Pondělí až neděle 3.-22.2. 2017, po-ne 09-20h

Vstupné:
dospělí: 69 Kč 
studenti za polovic
důchodci zdarma


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.