Share |

Tip na Vánoce: Prožijte svátky v Hotelu Ještěd

Poprvé ve své novodobé historii bude Hotel Ještěd v provozu na Štědrý den.
 
Poprvé od roku 1996 bude možné prožít Vánoce v nadmořské výšce 1012 metrů, s výhledem do všech světových stran, v idylické atmosféře, vysoko nad shonem civilizace, daleko od stresu a starostí, s perfektním servisem a kompletním svátečním menu od špičkového šéfkuchaře.
 
Vánoce na Ještědu jsou exkluzivní záležitostí, protože hotel i restaurace se otevřou pouze pro přibližně tři desítky hostů, kteří si v předstihu zakoupí Vánoční ubytovací balíček.  Jeho součástí je ubytování na dvě noci od pátku 23. do soboty 25. prosince se snídaní, štědrovečerní menu a malý dárek.
Sváteční menu je dílem šéfkuchaře Dominika Veselého, který bude na jeho přípravu osobně dohlížet. K obědu se bude podávat hrachová polévka, kuřecí řízek s vinnou klobásou a nastavovanou kaší, citronový koláč. Štědrovečerní večeři zahájí přípitek sektem, předkrm daňčí váleček s malinovo-řepovou omáčkou, následovaný rybí polévkou s krutony a hlavním chodem smaženým kaprem s lehkým bramborovým salátem a na závěr kakaová roláda s malinovou omáčkou. Po celý den mohou hosté ochutnávat vánoční cukroví. 
 
Nabídka prožít první Vánoce na Ještědu je určena především zájemcům z České republiky, pobyt není nabízen na žádném z mezinárodních ubytovacích serverů.
 
Rezervaci a platbu je proto možné provést pouze přes recepci hotelu – recepce@jested.cz nebo tel. 605 292 563.
Cena Vánočního ubytovacího balíčku pro dvě osoby: 8 650 Kč v jednom ze 13 pokojů kategorie Comfort nebo 10 650 Kč v jediném ještědském apartmá. Hosté Hotelu Ještěd mají jízdenku na lanovku na vrchol Ještědu zdarma a 10% slevu na skipas do Ski areálu Ještěd.
 Více info na www.jested.cz

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.