Share |

Tip na unikátní akci: VR/Nobody a Aid Kid zdarma na pontonu

Headliner pořádá:
 
VR/Nobody a Aid Kid DJ set na pontonu
28.7. 2015 od 18 hodin
Střelecký ostrov
Praha 1
Hudební večírky časopisu Headliner už se zapsaly do povědomí letošního kulturního léta v centru Prahy. Patří k nim skvělá atmosféra pontonu na Střeleckém ostrově, panorama s výhledem na Vltavu, nábřeží i Pražský hrad, unikátní ‘meeting point’, namražené drinky, grill a v neposlední řadě i kapely a DJs.
 
Na úterý 28.7. přijali naše pozvání VR/Nobody. Přestože přes léto v Praze kvůli plánovanému samostatnému koncertu v září moc hrát nechtějí, rozhodli se naše akce podpořit speciálním setem se zpěvem; bez hostů, světel a projekcí. Intimním a unikátním.
 
Dvojice Jakub Strach aka NobodyListen a zpěvák Václav Rouček jsou jednou z nejambicióznějších mladých kapel na současné klubové scéně. Hype kolem nich je impozantní a jejich debutová deska Yet patří bezpochyby k tomu nejzajímavějšímu, co u nás za posledních pár let vzniklo. Emo downtempo nakažené elektronickým R&B? Proč ne. Přečtěte si pozitivní recenze jejich prvotiny a máte-li pár minut nazbyt, dejte si i jejich luxusní videa. Celé to působí velmi dotaženým dojmem a o talentu obou nemůže být pochyb.
 
https://soundcloud.com/vr-nobody
 
 
Druhým hostem, který celý večer otevře svým DJ setem, je mladý producent Ondřej Mikula aka Aid Kid. Respektovaný hudební publicista Karl Veselý o něm napsal následující: Aid Kidovy tracky nejvíce připomínají tvorbu Jona Hopkinse, který také nemá problémy vpustit do svých beatových kompozic vlivy post-rocku nebo shoegaze. Jeho hudba nezakrývá chlad elektronické produkce, ale emoce, které si do jeho skulptur dosazujeme jsou zcela lidské.”
 
https://soundcloud.com/aid-kid
 
 
Bude to hudebně velmi současný a příjemný večer. Protože takový je i Váš Headliner. Nezapomeňte, že začínáme relativně brzo. Start je v 18 hodin a byla by škoda nechat si ujít začátek Aid Kidova setu.
 
http://www.headliner.cz/
 
Letní Praha není jenom Náplavka!
 
www.facebook.com/events/1424100521253202/

 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.