Share |

Tip na léto: Retro kolekce Levi's Orange Tab

RETRO LEVI’S® ORANGE TAB 

/fb galerie/

Poprvé byla kolekce Levi’s® Orange Tab představena v šedesátých letech minulého století a symbolizovala styl a mládí alternativní kultury. Zahrnovala cenově dostupné kousky, které se časem staly oblíbeným artiklem sběratelů a džínových fanatiků. I proto se ty nejoblíbenější vracejí v jarní kolekci. Střihy jsou lehce zmodernizované, zůstávají zachovány původní barevnost a, i když jsou použity současné inovované materiály, retro styl originálu.

   

V kolekci najdete rockové roury 505™C, klasické bootcut džíny 517™ ke kotníkům a pro holky sexy skinny s vysokým pasem nebo pracovními oděvy inspirované culotte, všechny s designovými detaily od přidaných poutek na pásek po našité kapsy. Trička a topy s logem Levi's® a potisky kopírují kousky přímo z archivu Orange Tab a další produkty, jako například lacláče nebo sukně s rozparkem dokonale napodobují charakteristický styl 60. a 70. let. Košile Work Shirt působí jako hybrid klasických westernových a pracovních košil. Detaily jako dvojoblouk a postranní kapsy se objevují i na kultovní džínové bundě. Materiály vycházejí z archivních látek, pro zvýšení pohodlí jsou však mírně strečové.  

Jarní kolekce Levi’s® Orange Tab, přepracovaná pro milovníky denimu, představuje moderní uniformu pro všechny s mladým a svobodným duchem. 

 

levi.com                         facebook.com/levis


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.