Share |

Tip na gril: Catler GR 8050 (+recept)

Velikonoce na grilu
Blíží se konec období půstu a s ním přichází Velikonoce. Beránek je jedním z tradičních velikonočních symbolů. Beránka znáte určitě v podobě dezertu. Zkuste si ho připravit jinak, například v podobě jehněčích kotlet na kontaktním grilu Catler GR 8050. Grilovat s ním můžete za každého počasí. 
 Smart kontaktní BBQ gril s teplotní sondou Catler GR 8050 disponuje konstrukcí, která umožňuje jeho využití jak ve formě kontaktního grilu, tak i ve formě otevřeného BBQ grilu. V případě, že letošní Velikonoce budou stejné jako ty předchozí, vyplatí se zůstat doma a připravit si maso, ryby, zeleninu nebo sendviče v pohodlí a teple domova. Proto, abyste měli pokrm správně propečený, je přístroj integrovanou teplotní sondou. Jeho desky jsou opatřeny speciální nepřilnavou povrchovou úpravou Quantanium TM, přičemž každá z nich má vlastní topné těleso. Spodní deska grilu se dá naklonit, a tak přebytečný tuk odtéká do speciální misky. Po skončení grilování pak můžete desky i misku umýt v myčce nádobí.
V případě, že by počasí bylo přívětivé, můžete gril umístit i na zahradu. Grilovat tak můžete na terase, v pergole či kousek od plotu souseda, který pak bude cítit vůni grilovaných jehněcích kotlet.
 
 
Grilované jehněčí kotlety na bylinkách:
Ingredience:

  • Jehněčí kotlety
  • Tymián
  • Rozmarýn
  • Česnek
  • Olej
  • Pepř
  • Sůl

 
Postup:
Jehněčí kotlety nejprve posolte z obou stran. V misce si připravte marinádu složenou z nasekaných bylinek, pepře a oleje. Do této směsi vložte kotlety a nechte, alespoň přes noc, marinovat. Ideálně kotlety několikrát otočte, aby se marináda dostala všude. Druhý den vyjměte kotlety z marinády a odstraňte bylinky, ty by se totiž mohly při grilování připalovat. Kotletě stačí z každé strany vždy zhruba čtyři minuty. Jako přílohu zvolte šťouchané brambory s jarní cibulkou. 
Doporučená cena Catler kontaktního grilu GR 8050 je 12 590Kč.
 
O značce:
Značka CATLER patří do portfolia spotřebičů světoznámého výrobce, z jehož dílny pochází několik výrobků ve světě oceněných za špičkový design. První výrobek opustil továrnu již v roce 1932. Od té doby se tyto australské spotřebiče rozšířily do více než 30 zemí celého světa a na českém trhu se s nimi můžete setkat od roku 2008.
CATLER je synonymem propojení nejmodernější technologie a skvělého vzhledu. Elegantní design všech produktů se vyznačuje vznešenou jednoduchostí tvarů a výběrem exkluzivních materiálů, v nichž hraje prim především ušlechtilý broušený kov a nerez. CATLER je přímo stvořen pro moderní kuchyně, kde se stále častěji uplatňují nové trendy a technologie – tyto spotřebiče pracují po naprogramování téměř sami, komunikují s Vámi pomocí inteligentních displejů a jejich obsluha je naprosto jednoduchá. Při vývoji všech výrobků je kladen důraz především na bezpečnost, zdravou a rychlou přípravu pokrmů a v neposlední řadě i na snadnou údržbu.
 
Pro více informací navštivte www.catler.cz 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.