Share |

Tip na dnešek: Silent disco - party oblečená do ticha

Zdroj: KC Zahrada

 
V zahraničí osvědčená, v Praze téměř neznámá
 
 
Přijít na mejdan a jako první dostat vysílačku a sluchátka může působit přinejmenším divně nebo podezřele. Na odvážné ale čeká podle organizátorů Silent disco více než nevšední zážitek.
 
 
Sluchátka jsou totiž napojena na přijímač, který lze přepínat mezi dvěma hrajícími DJ's, kteří kvalitou své produkce "soutěží" o přízeň pařičů. Nastávají tak nejrůznější situace, při nichž ti, kdo jsou na parketu reagují jak na hudbu, na kterou tancují s těmi, kdo frčí na stejném kanálu, tak na "ty druhé" kteří jedou kanál druhý. Styly se zpravidla liší a na obou stranách se vystřídá více DJ's z každé stáje, které mezi sebou soupeří.
 
 
Dnes - 30. listopadu - se proti sobě v KC Zahrada postaví vyzyvatelé - rezidentní DJ's stáj KC Zahrada a hosté - žižkovský gang ostrých chlápků z Radia Wave.
Šavle mixážních pultů obou mužstev jsou pěkně ostré a stejně jako hudební náboje, které se chystají napálit do všech, kteří seberou tu odvahu a přijdou. Dostali jsme do redakce exkluzivní informaci o tom, že někteří z nich (na přání nebudeme jmenovat) jsou bývalí vontové.
Na otázku, kterou kdosi vyškrábal na zeď v zastrčené uličce Řásnovce ("Vontové, kam jste se poděli?") odpověděli tajemnou šifrou "Sedíme v klubu a mícháme desky".
 
Atmosféra v KC Zahrada začne houstnout ve 20 hodin středoevropskýho.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.