Share |

Timoure et group má novou kolekci. Pořídili jsme k ní rozhovor.

foto TEG

Timoure et group přichází s jarní kolekcí. Jaká je a jak se mají "timurky"?
Co je u vás nového?
Potěšila nás naše nominace TEG na Czech grand design a s tím spojená výstava nominovaných v Národním technickém muzeu v Praze. Jinak soustředíme síly na dokončení kolekce JARO.

Ve vašem obchodě máte jen TEG věci, nebo třeba i doplňky od jiných tvůrců?
V obou obchodech TEG je zastoupená naše značka Timoure et group celou kolekcí včetně kožených doplňků jako jsou naše kožené maxi i mini tašky. V obchodě V kolkovně máme šperky od značky 3XS designérek Izabely Sopkové a Nory Sopkové a na podzim chystáme novinku, šperky od Maison Scotch do druhého v obchodu Martinské.

Kdy bude k mání nová kolekce? A co v ní bude?
Nová kolekce je připravená na 23.únor. Má v zásadě dvě linie. Jedna z nich je velmi „sofistikovaně ženská“ s množstvím aranžovaných ale i geometricky jednoduchých prvků na šatech, sukních i topech. Druhá linie spíš „casual“ trika, bundičky, úpletová sáčka a kalhoty se zajímavými detaily.

Na jaké materiály a barvy se můžeme těšit a co vás inspirovalo?
Na jaro máme velmi oblíbené materiály: úplety z viskózy s bavlnou ve velmi lehkých i těžších gramážích, jemná bavlněná plátna, splývavé viskózy na šaty a lehkou jeansovinu. Naše kolekce mívají v základu basic barevnost: černá , bílá, šedá, tmavě modrá, červená a kamel. Letošní barevné akcenty jsou hlavně žlutá, jablíčkově zelená, šeříková , korálová a pudrová.

Jak funguje váš e-shop, využívají ho lidi, nebo radši přijdou?
V e-shopu jsou prozatím pouze některá basic trička, takže funguje spíš pro mimopražské zákazníky, kteří je znají. Většina preferuje osobní výběr a návštěvu obchodu, kde je kompletní kolekce a má možnost vše ozkoušet.

Ještě něco, co chcete zmínit?
Berme módu jako kreativní čistou radost a zábavu a neberme sami sebe příliš vážně!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.