Share |

Time Switch Chocolate Tour: Ke strojům!

Time Switch

Klubové CZ-SK turné kapely Time Switch (ex-N.O.H.A.) začíná již za pár hodin v Bratislavě. A kdy zahrají u vás?

Time Switch (DE/ES/UK) je nový hudební projekt členů bývalé slupiny N.O.H.A. (zazní tedy veškeré zásadní songy včetně Tu Café nebo Dive in Your Life, nebojte), po úspěšném vystoupení na festivalu United Islands však hodlají na aktuálních koncertech představit především zbrusu nový materiál z chystané debutové desky.

Sestava Time Switch je s předchozí „inkarnací“ v mnohém shodná, odešel pouze saxofonista Filip Noha a vzdálil se MC Chevy. O své místo na tanečním slunci se kapela stále hlásí v čele s charizmatickou zpěvačkou Minervou Díaz Pérez, novou posilou je uznávaný britský MC Mike Romeo.

Basák Tim Rachid k jeho angažmá dodává: „V Kolíně je velmi silná drum’ n‘ basová scéna s mnoha dobrými DJs. Ptal jem se několika z nich, kdo je jejich oblíbený MC a Mike byl jedním z tipů. Podíval jsem se na jeho styl a zpěv na internetu a krátce na to už s námi jamoval v našem studiu. A znělo to skvěle!“

Time Switch jsou vše, co jste měli rádi na N.O.H.A., avšak znásobeno "na druhou". Kombinují Minerviny košaté vokální linky s masivními beaty, vplétají drum’ n‘ bass do klasických písňových struktur a chytlavě spojují energickou elektroniku s prvky různých kultur. Deska je prakticky dokončena, studiové práce jsou u konce. Přijďte se mrknout, jak znějí nové pecky naživo.
A pozor, ministerstvo tanečnictví varuje: téhle čokolády se jen tak nepřejíte! :)

Itinerář Chocolate Tour 2012:

1.11. Bratislava, KC Dunaj
2. 11. Brno, Fléda
3. 11. Jesenik, Mlýnice
5. 11. Praha, Roxy
6. 11. Turnov, KC Turnov

Support: Alef Zero, DJ Philip TBC, Rabbit.Tactical, Panda Diplomacy a další (na střídačku).

Web: www.time-switch-music.com
Youtube: timeswitchmusic
SoundCloud: time switch


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.