Share |

TIFFANY představuje kolekci SAVE THE WILD

foto: Tiffany & co

Společnost Tiffany měla vždy silný vztah k přírodě stejně jako k nekonečné inspiraci pro design a ke zdroji drahých kovů a drahokamů, ze kterých tvoří legendární šperky. 
 

Každý rok je na světě zabito až 30.000 slonů kvůli slonovině a stav je natolik kritický, ze slonům hrozí vyhynutí v divoké přírodě. Tiffany se snaží proti této situaci bojovat a představilo speciální kolekci Tiffany Save the Wild na podporu globálního fondu Elephant Crisis Fund, největší organizace na ochranu divokých slonů. Fond na ochranu slonů, který podporuje projekty a organizace přímo v místech, kde je možné efektivně zasáhnout, je společnou iniciativou několika organizací včetně Save the Elephants, Wildlife Conservation Network a Leonardo DiCaprio Foundation. Na podporu iniciativy byla vloni představena také globální kampaň #KnotOnMyPlanet, do které se zapojilo mnoho světových celebrit.
 

 

Kolekci Save the Wild tvoří přívesky a brože ve tvaru slona z 18kt růžového zlata s diamanty a ze stříbra s tsavority, a 100% výtěžek z prodeje je věnován na podporu projektů, které bojují proti ilegálnímu obchodu se slonovinou a proti zabíjení slonů.

Kolekce je v prodeji od září 2017.

 

 

#TIFFANYSAVETHEWILD #KNOTONMYPLANET @TIFFANYANDCO


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.