Share |

THePETEBOX(UK) / DRAWetc, Tom Holič, DJ Diom už 4. prosince

eXcelent pLayer Club Uhelna – THePETEBOX(UK) / DRAWetc, Tom Holič, DJ Diom
 
eXcelent pLayer je unikátní spojení hudby a obrazu. Během toho, kdy Beatboxer za pomocí loopingu vrství svojí hudbu od prvního tónu po kompletní skladbu, vybarvuje Tag Tooler díky projektoru stage. Výsledkem je tak audiovizuální zážitek, který vzniká živě v klubu.
 
Výjimečný večírek v clubu Uhelna přinese britský Beatboxer THePETEBOX v kooperaci s ilustrátory ze studia DRAWetc, kteří během večera předvedou své umění přímo před zraky návštěvníků.
 
Looping je elektroakustická smyčka, kdy muzikanti používají vlastní hlas a nebo hrají na jakýkoliv nástroj a k tomu, aby produkovali hudbu, používají smyčkovač. Díky němu tak v reálném čase před lidmi vytvářejí hudbu. Nahrávají na něj zvuky, ty se opakují a přes ně se ukládají další smyčky. 
 
Tag Tool je vizuální neonová show, která umožňuje několika kreslířům ilustrovat a animovat v jedné společné pracovní ploše najednou. Živé kreslení funguje jako vizuální doprovod k looper vystoupení. 
 
 
Tag Tool & Looping Live Performance
Video Mapping
DJ’s
 
Vystoupí:
THePETEBOX (UK)
Tom Holič
DJ Diom
 
THePETEBOX (UK)
ThePetebox je britský beatboxer, hudebník, skladatel a multiinstrumentalista, jehož live vystoupení si získala diváky po celém světě. V roce 2005 vyhrál Beatbox Championships rádia BBC 1 a byl také jmenován vítězem Talent Award stanice Channel 4. Peteův styl se dále vyvíjí, jeho vystoupení nově obsahují i speciální efekty, více looperů a také kytaru – to vše dohromady s jeho unikátním beatboxem tvoří komplexní skladby.
 
Tom Holič: elektro, deep house, tech house
Stále skloňovanější brněnský houseový talent Tom Holič se svým live vystoupením založeným na improvizaci. Svým vystoupením na Colours of Ostrava tento rok utvrdil svoji pozici jakožto předního českého elektro improvizátora.
 
DJ Diom: disko, funky-electro-acid house
Jeden z top českých DJs, Member of Red Bull Music Academy (Dublin 2000).
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.