Share |

Teniskology 2 v Pragovce: Fotky a vzpomínky

Sneakeři dobyli Pragovku s Teniskology 2
/velké fotoalbum/
Stylový prostor, stylové káry, stylové zboží, stylové shows, stylová akce, která nezná slovo hranice. Stylové a designové showroomy světových značek tenisek a street oblečení. Natřískaný doprovodný program. Festival Teniskology 2 probudil Pragovku.
 
První ročník Teniskology ukázal, že Praha se dokáže hrdě postavit evropským eventům zaměřeným na sneakerský životní styl. Před produkcí Yemiho A. D. a SocialMixer stál nelehký úkol. Mega úspěch z loňského roku minimálně zopakovat. To by ale nebyli oni, aby se nepokusili překonat sami sebe. Na 3000 metrech čtverečních v industriálních prostorách staré Pragovky rozjeli v pátek 21. a sobotu 22. října takový mejdan, který napříč generacemi dokázal do organického a fungujícího celku spojit i protichůdné světy a styly. Tisíce návštěvníků za oba dva dny dokázali, že organizátoři Teniskology 2 vyšlápli správným směrem. 
 
Značky jako Freshlabels, Skechers, Nike, Puma, Reebok nebo Adidas nepřestávají lovit v inspirativních vlnách, a tak si nenechali ujít jedinečnou šanci na akci vytáhnout své nové udičky, na které lákaly originálně designované showroomy. Například Puma se nebála stánku v květinovém obalu, zato Reebok se prezentoval jasným a čistým lookem postaveným na kolekci Reebok Classics Leather, na níž firma spolupracovala s americkým rapperem Kendrickem Lamarem. Adidas se zase vytáhl svým konceptem tenisek NMD. Vedle fanoušků tenisek si na své přišli i všichni vyznavači streetového oblékání. Prostor prezentace vedle světových brandů dostaly i české vycházející hvězdy, jako MDMA, pekelně ostré Girls without Clothes nebo Odivi, a další značky módních doplňků. 
 
V našlapaném doprovodném programu si svůj šálek kávy našel snad každý. Skate rampa, kreativní laboratoř, kadeřnický Salon Toni&Guy, čištění nebo tetování obuvi. Díky výtvarnému Projectu Rehab jste mohli odejít s teniskami, které nikdo jiný na světě nemá. Firma Coca Cola připravila kreativní dílnu, v níž si návštěvníci mohli pomalovat skleněnou láhev od kultovního nápoje dle svého vkusu a zaplnit jí speciálně nainstalovanou Empty Bottle Wall. T-Mobile zase lákal na Magentovou sít ve formě speciální interaktivní instalace. Pro Škodu Auto Yemi A. D. a jeho skupina performerů připravili famózní taneční Teniskology Škoda shows, které diváky doslova strhly. 
 
Hudební stages nechyběly, vystoupili Rytmus, Indy & Wich, Logic, Majk Spirit, Vladimír 518, Peter Pan Complex a DJ Dalyb. 
 
Kompletní informace o Teniskology 2 můžete lovit na webovkách teniskology.cz, facebooku facebook.com/teniskology nebo instagramu instagram.com/teniskology/.   
 
 
 
   
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.