Share |

Teepee a Piano chystají společný akustický koncert

Plzeňská dvojice teepee znovu spojuje síly s kapelou Piano Mikoláše Růžičky. Po vydání debutového alba teepee Albatross, na jehož vzniku se podíleli i muzikanti právě z Piana, obě uskupení představí společný akustický koncert, na kterém zazní písně z tvorby obou kapel.

 

 

Koncert proběhe v bývalém kostele v Atriu na pražském Žižkově 15.12. od 20:00. Písně, zahrané akusticky, tak dostanou zcela nový háv, ve kterém vynikne intimita tvorby obou kapel ve zvukově dokonalých prostorech. 

 

Na koncert vás srdečně zve Tereza z teepee: ‘V prosinci to budou dva rok,y co teepee existuje. Vzhledem k tomu, že Miki Růžička dal naší první desce finální podobu, jsme strašně rádi, že tohle neobyčejné "pódium" budeme moci sdílet právě s jeho skvělou kapelou Piano. Na koncert se hrozně těšíme, protože prostředí kostela dá naší hudbě tu správnou atmosféru, takže si přineste kapesníky’. 

 

Koncert je uváděn v rámci cyklu On Air - umělecká galerie Terminal B prostřednictvím Move Association, za podpory Mč Praha 3 a Radia 1.

 

Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut za 160,-, kapacita je výrazně omezena.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.