Share |

Tata / Bojs předvedou vánoční Hity City Live koncert v Roxy

foto: pořadatel akce

Po více než osmi měsících se Tata / Bojs vrací do klubu Roxy. Ještě čerstvě doznívají jejich 25. narozeniny, které oslavili v létě velkolepým turné a už tu máme oslavu další. Jejich první Best Of, vydané jako dárek pro fanoušky právě k již zmíněnému jubileu se teď dostane více ke slovu v živé podobě. Bude tomu samozřejmě odpovídat i speciálně upravený playlist koncertu.

"Písně, o kterých si dodnes myslíme, že to jsou hity jak břitva, ale z nějakého záhadného důvodu jsme v tom zůstali sami." glosovali Tata Bojs vydání výběru Hity City, které bylo následováno úspěsnými koncerty na pódiích největších českých festivalů. Výběrová deska obsahuje to nejlepší z alb od prvotiny Šagali Šagáli až po poslední nahrávku Ležatá Osmička z roku 2011 a stejně výběrový bude jistě i program vánočního koncertu v Roxy.

Nebyli by to však Tata / Bojs, kdyby s sebou do Roxy nepřivezli opět i nějaký vizuální zážitek. "Neměli jsme tolik času po turné měnit obsah projekcí, ale forma jejich prezentace bude zcela odlišná. Horizontální instalace nahradí vertikální. Vzhledem k tomu jak nízkej strop je v Roxy to bude cesta značně dobrodružná." - doplňuje s úsměvem autor scény Milan Cais. Kromě toho by mělo v průběhu koncertu dojít i na jejich oblíbené nástroje z recyklovatelných materiálů. Tentokrát však poněkud odlišněji, než tomu bylo na turné 25 LET CYKLACE aneb Tour Domácí.

Vánoce s sebou nesou kromě jiného i velmi bohatou koncertní nabídku a tohle vypadá na jeden z těch dárečků, jež je potřeba rozbalit už 11.12. v Roxy.

Tata / Bojs @ ROXY
Support: To bude překvapení
Událost: www.facebook.com/events/197444207110476

Vstupenky: 250 Kč + poplatky

V NoD za zvýhodněnou cenu
Ticketportal: http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920725
Ticketpro: https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Detail/627828/tata-bojs

Video:
Tata Bojs - Pěšáci (Recycled 2013) http://www.youtube.com/watch?v=0RZgfLS5zsI

Audio:
Tata Bojs - Hity City http://www.supraphonline.cz/album/5051-hity-a-city

 

www.tatabojs.cz

www.roxy.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.