Share |

Tam Tam BAtucada: brazilská energie v Akropoli

foto archiv kapely

Palác Akropolis se v pátek 17.dubna od sedmé hodiny večerní opět rozezní nejen brazilskou sambou!

Bubenická kapela TamTam Batucada s Milošem Vacíkem v čele připravuje po roce další velký koncert se spoustou hostů - čeká vás mimo jiné brazilská krasavice aneb samba rainha Viviane Vibrasil, která s kapelou vystupuje ve svých nepřehlédnutelných kostýmech.

Určitě nepřeslechnete ani spřátelené sambové uskupení Bubenícka show Tambores, které dorazí až ze slovenské Nitry, a s kapelou TamTam Batucada na koncertě vystoupí i studenti ze školy samby Miloše Vacíka. SAMBA ESCOLA PRAGA se koná každé pondělí od šesti večer na FTVS, pokud máte rádi Brazílii a její energická hudba vás láká, nebojte se a přijďte si taky zkusit zahrát!

Z klasických desek přímo z Brazílie vám v hned úvodu akce zahraje slovenský DJ Moc, v průběhu večera pak klidnější jihoamerické melodie naservíruje Tam Tam Orchestra, a se svou africkou troškou do mlýna se k bubeníkům připojí Yellow sisters i Papis Nyass.

Do Jižní Ameriky vás vrátí Carlo Zegarra a vy asi poprvé uslyšíte kombinaci brazilských perkusí a andských fléten, a ajko by toho nebylo málo, zjistíme, jaká kombinace vznikne z karnevalové samby a sestavy Clarinet Factory. Klidnou chvilku zajistí spolu s Milošem Vacíem další multižánrový umělec Alan Vitouš, znovu nás nakopnou Tambores a na úplný závěr přijde na scénu československý projekt Tamtambores Unidos.

 

vstupenky

Cena v předprodeji bez poplatků: 180,-

Cena v předprodeji v kavárně Paláce Akropolis: 190,-

Cena na místě: 230,-

 

www.fb.com/tamtambatucada

www.facebook.com/events/1579810035491640/

 

Předprodej Ticketpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1568198-tam-tam-orchestra-tam-tam-batucada-hoste.html

 

Předprodej Eventim: http://www.eventim.cz/tickets.html?fun=evdetail&affiliate=ecz&doc=evdetailb&key=576343%245285411

 

Předprodej ticketportal: http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=744087


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.