Share |

Tajná party adidasu: Vítačka bot NMD

NMD je nejnovější bota od adidas Originals.  Zkratka znamená "nomad" a inspiroval ji fakt, že dneska lidi prostě kočují, cestují, objevují a přemisťují se.
Uvedení na český trh (zatím tu je 25 párů) bylo koncipováno jako lehce tajemný mejdan. Fotky si můžete prohlídnout tady. Oficiální video zde.
Nějakých 50 pozvaných účastníků party si vyzvedlo kartičky s mapkou na několika místech poblíž Vltavské a vydalo se do podzemí budovy ORCO.
Ta k překvapení všech skrývá v podzemí zpuchřelé, lehce děsivě působící lázně. Vany, bazénky v oddělených kójích a tak. Všechno desítky let nepoužívané, omlácené. Bílé kachličky se staly, kromě toho, že dodávaly na hororovém vzezření, vhodným plátnem pro barevná světla, jednou ze součást show, která nás čekala.
Pouštěli nás do toho pdozemí po miniskupikách, části cesty byly různě zaslepené černými igelity nebo zatarasené páskami, polotma, divnozvuk, naštěstí se nikdo nepřizabil. V podzemí pak krásní lidi, kteří pod taktovkou Yemiho A.D. (JAD) chodili, tančili atakdále, sem tam nenápadně vitrínka a v ní boty. Členitý víceúrovňový terén, blikající světla a lehce strašidelné zvuky dodávali všemu na napěti a dynamice. Po taneční scénce v záverečné, největší místnosti, která vyvrcholila "evakuačním úprkem namakaných tanenčíků do schodů a ven, jsme byli vyvrhnuti do blízkého obchodu s obuví, kde už to připomínlao "normální" launch, tedy drinky, lidi řečnící o tom, co nám to vlastně ukázali, nějaké to sushi...a na závěr party (která v tuhle chvíli ještě v lázních jede a možná vás tma pustí)... hehe. Bylo to nevšední a ke sportovní / městské botě určené pro lidi, co jsou hodně v pohybu, ta dynamičnost velmi seděla. Yemi dokázal, že je třída, a celkově to klaplo velmi pěkně.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.