Share |

Světový den vody se SodaStream

foto: pořadatel akce

Oslavy Světového dne vody, který každoročně připadá na 22. března, jsou tradičně spojeny s množstvím akcí určených pro veřejnost. My ale ten den můžeme oslavit i sami doma, a nejen ten – vlastně každý den v roce. Jak jinak než sklenkou dobré vody, nebo ještě lépe několika sklenkami, protože dospělým se doporučuje denně vypít 2,5-3 litry tekutin a děti potřebují vypít tekutin ještě více.
 
Čistá voda je také ideální nápoj, protože neobsahuje cukry a různé konzervanty jako některé limonády. V naší zemi máme také jednu obrovskou výhodu, že takzvaná kohoutková voda je v naprosté většině velice dobrá a místy dokonce předčí různé vody balené. Ale můžeme si ji i vylepšit nejen přidáním kousků ovoce, ale především jejím naperlením. Perlivá voda nemá na lidský organismus jiné účinky než voda neperlivá, a jestliže ji nebudeme dávat kojencům nebo batolatům, není důvod proč si takto vodu senzoricky nevylepšit.
 
Místo deseti balíků
Ideální je v tomto případě výrobník perlivé vody SodaStream. Díky těmto přístrojům máme vždy osvěžující nápoj po ruce. Nemusíme z obchodů tahat vodu balenou, zbytečně drahou a která vinou plastových obalů zároveň zbytečně zatěžuje životní prostředí. Přístroje SodaStream také nabízejí jednoduchou a komfortní obsluhu včetně ovládání stupně perlivosti. Z jediné bombičky s CO2 připravíme přibližně více než padesát lahví výborné perlivé vody o obsahu 1,5 litru, celkem tedy asi osmdesát litrů. To mimochodem představuje téměř deset balíků vody balené… Prázdnou bombičku za plnou vymění na více než dvou tisících míst po celé naší republice a postarají se o to i dovážkové služby jako rohlik.cz nebo kosik.cz.
 
Design, kterým se můžeme pochlubit
Přístroje SodaStream se také svým designem mohou vždy chlubit, takže tak můžete činit i vy, a nenechávat je jen tak někde zastrčené. Například nedávno uvedený model řady SodaStream Crystal, u něhož elegantní kombinace sněhově bílé barvy a kovu činí z tohoto přístroje designový kousek, navíc doplněný elegantní skleněnou karafou se sklenkami, jež mohou zdobit i slavnostní tabuli.
 
Když tedy všechny předchozí údaje shrneme, můžeme říci, že pitím vody z kohoutku, proměněnou díky přístrojům SodaStream ve skutečně osvěžující nápoj šetříme naše peníze, naši námahu, naši přírodu a prospíváme svému zdraví. Žádný hydratační krém nemá totiž takové blahodárné účinky jako čistá voda, která navíc pomáhá z těla vyplavovat toxické látky, zároveň zmenšuje riziko infarktu a upravuje trávení a vylučování.
Takže až budeme něco slavit – a nemusí to být jen Světový den vody – určitě máme s přístroji SodaStream čím.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.