Share |

Svatého Patrika oslaví i Hard Rock Cafe

Dechovka v Hard Rock Cafe? Na sv. Patrika zde vystoupí známí buskeři Lovesong Orchestra!

 

Lovesong Orchestra, tedy nejzábavnější dechová kapela současnosti, jak sama sebe trefně nazývá, vtrhne do Hard Rock Cafe v pátek 17. března, na Den svatého Patrika. Pětičlenná formace hrající balkánskou dechovku často dává před upravenými pódii přednost ulicím města, a svou živelnou hudbou tak zaplavuje veřejný prostor a nezadržitelně strhává kolemjdoucí k tanci. 

Na svatého Patrika budou i prostory Hard Rock Cafe Praha ovládnuty touto rytmickou lavinou. Kapela má v plánu místo tradičního koncertu putovat mezi hosty a servírovat jim nakažlivě dobrou náladu. Hrát začne v osm hodin, vstup je zdarma. Před začátkem koncertu bude kromě radosti servírován i malý welcome drink “tullamorky”.

 

K oslavě Dne svatého Patrika, patrona Irska bude kromě živé hudby svádět také skvělá irská whisky. Hosté budou moci vyzkoušet Tullamore Dew Irish Whisky ve výhodné akci 2 + 1 zdarma nebo ochutnat v rámci degustačního menu Tullamore, Tullamore 12yo a Tullamore 14yo jen za 240 Kč.

 

Po celý týden, tedy od pondělí 13. do neděle 19. března bude navíc v nabídce speciální limitovaný St. Paddy Burger. Nenechte si ujít lákavý dvojitý burger v čerstvé housce od pekaře proložený slaninou, tenkými plátky brambor, s čerstvou řeřichou a Guinness sýrovým dresinkem!

 

https://www.facebook.com/thelovesongsorchestra/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.