Share |

SUSTAINABLE FASHION DAY OPĚT OBOHATÍ DOPROVODNÝ PROGRAM NEJVĚTŠÍ MÓDNÍ UDÁLOSTI ROKU.

Sustainable Fashion Day je sezónní event v rámci Mercedez-Benz Prague Fashion Weeku, který přináší atraktivní, udržitelné a etické alternativy současného světa rychlé módy. Proběhne 19. března v holešovickém Café Jedna, od 10hod.
 
Cílem akce je znovu připomenout, co udržitelná móda znamená a informovat o širokých souvislostech, které výroba oblečení, doplňků a kosmetiky zahrnuje. Zároveň má inspirovat a ukázat, že zodpovědné nakupování není nic těžkého - na českém trhu existuje mnoho cenově dostupných a přitom velmi zajímavých značek, stejně jako zastoupení značek světových, vyrábějících dle nejetičtějších principů.
 
Sustainable Fashion Day bude tentokrát rozdělen na dvě zóny.
Interaktivní prostor vyplní prodejní stánky a malé aktivity značek, které působí v oblasti udržitelné módy, bytových doplňků a organické kosmetiky. Vše si bude možné osahat, očichat a klidně i koupit. Prezentovat se bude například návrhářka Zuzana Sedmidubská,  projekty Local Icons a Fresh Essentials, nebo jeden z prvních butiků s udržitelnou módou, Suvi.
 
Součástí prostoru bude také oblíbený fotokoutek, v rámci mezinárodní kampaně Fashion Revolution pak budou moci účastníci označit na mapě světa místo, kde bylo jejich oblečení vyrobeno. Těšit se můžete také na speciální Soutěž o největšího frajera.
 
Workshopová část bude, kromě jiného, patřit tématu udržitelného šatníku. Přední česká stylistka Kamila Vodochodská pomůže nastavit strategii šetrnou k planetě, společnosti i peněžence. Další kreativní workshopy zajistí blogerka Red Poppy, dekorativní kosmetiku si mohou účastníci vyrobit s Liškou Mazanou.
 
Sustainable Fashion Day vznikl z nadšení a touhy nabídnout zákazníkům lepší, šetrnější a udržitelnější produkty, které zároveň splňují vysokou etickou a estetickou hodnotu. Přijďte se inspirovat, naučit něco nového a třeba i nakoupit.
Pro vstup na akci je nutné mít pozvánku, pro účast na workshopu registraci. /WEB/

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.