Share |

Superdry konečně v Praze

foto: PR

Vážení příznivci této mladé cool módy, máme pro Vás skvělou zprávu, dne 10.4. se otevřely brány úplně prvního Superdry Store v České republice a to přímo v nákupním centru Chodov. Značka Superdry nachází inspiraci v japonské grafice nebo amerických vintage motivech a originálně kombinuje prvky městské i streewear módy. Mezi zastánce jejich stylových a pohodlných oděvů se řadí světové celebrity jako David Beckham či Pippa Middleton.
 
Kultovní značka Superdry byla založena v roce 2003, Julianem Dunkertonem a Jamesem Holderem. Pilíře jednoznačně hledejme v neuvěřitelné krejčovské propracovanosti, superměkké bavlně s autentickými vintage vzory, ve vysoce kvalitních látkách a kultovních, ručně kreslených grafických vzorech. To všichno dohromady vytváří budoucnost i klasiku Superdry. K dostání je již ve více než 100 zemích po celém světě, Superdry je opravdu britský módní úspěch
 
Na Chodově budou k dostání nejnovější trendy na jaro a léto, jimž dominuje ležérní elegance, výrazné střihy a důmyslné detaily. Dámské kolekce se nesou v námořnickém a chic městském provedení, u mužů pak převažuje univerzitní preppy či vojenský styl. Nepostradatelnou součástí jsou i nestárnoucí modely denim. K třešničkám letošní jarní a letní kolekce od Superdry patří nazouváky flip flop s efektem ombré a korkovou podrážkou či spodní prádlo v maskovacím camo a indigo vzoru. Žhavé tipy z letní a jarní nabídky Superdry si oblíbí jistě každý milovník nadčasové módy.
 
Oslavte příchod Superdry s Mikem Trafikem a dalšími celebritami na Grand Opening Superdry Party, která se bude konat 24.4. od 16:00 v obchodě  Superdry v prvním patře nákupního centra Chodov.
 
Více informací na: https://www.facebook.com/events/1389695041251138/?fref=ts
www.superdry.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.