Share |

SUPER FLU s německou důkladností uzavřou jarní sezonu Roxy

Do ROXY míří letní atmosféra, slunce a hlavně německý house s prvky techna v podání Super Flu. 
 
Co jsou zač?
Dva chlápci, kteří popírají klišé o tom, že Němci nemají smysl pro humor. 
Když si hledáte více o jejich pohledu na house  atechno, narazíte na recept na vejce nahniličko (a nezapomeňte na česnekovou bagetu).
Vypadají spíš jako duo komiků a čekali byste od nich nějaký standup parodující germánská klišé. 
Radí vám, abyste se v případě nesnází poradili se svým papouškem.
Jinak ale právě vydali nové album a jsou docela pracovití a příčetní. jejich vystoupení bude završením jarní sezony v klubu Roxy.
 
Kdy, co, jak a proč?
Parťáci andhim, srandisté a hlavně prvotřídní producenti Feliks a Mathias za sebou nechávají po 13 let na scéně nesmazatelnou stopu. Rádi si hrají, experimentují a svými melodiemi pobaví každého na parketu. 23. 6. zakončí klubovou sezónu a připraví všechny na letní vlnu parties.
Předprodej jede přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin, poté i v ostatních předprodejích.
 
A něco o nich?
Většina elektro producentů se bere vážně, ale ne Super Flu. Felix a Mathias tvoří zábavnou dvojici, kterou charakterizují originální videa (Euterpeh, Oktavlachs), vtipná sebeprezentace a hlavně hravé housové melodie. Své fanoušky si získali právě díky originalitě, kterou vkládají do všeho, co dělají. Čekat můžete všechno, ale určitě ne nudu. Kde berou inspiraci už prozradili v rozhovoru pro Noisey: “We believe in the secret powers of beer.”
 
Super Flu stojí také za labelem Monaberry, pod kterým vyšly releasy Oxia, Monkey Safari, Kollektiv Turmstrasse, Noir a andhim. S těmi se v posledních letech dali dohromady a tak vznikly hity jako Reeves, Mr Bass nebo Hasoweh. Super Flu vydávají po třinácti letech na scéně album Musik 3, které vyjde v červnu. Hned poté ho ukáží v klubech a na festivalech a možnost budou mít i pražští fans 23.6. v ROXY.
 
Předprodej : 250 czk + popl.
NoD: 260 czk
 
Goout: https://goout.net/cs/listky/super-flu/kffb/:
FB událost: www.facebook.com/events/1959101644321046
 
Supe Flu set: https://www.youtube.com/watch?v=NvAYjfXO5xU
Super Flu & andhim: https://www.youtube.com/watch?v=NePJUGMpB-Y
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.