Share |

Sunshine: Koncert v Akropoli je už v úterý, následuje Brno a další města

30. 10. v Praze, 7. 11. v Brně, pak Ostrava a Slavičín: Sunshine chystají koncerty, v jejichž rámci opráší staré skladby. 
 
Po koncertě v Praze volali fanoušci na facebooku i jinde už delší dobu. V pražském klubu Sunshine nebyli k vidění měsíce a návrat do Akropole je proto příznivou zvěstí. 
"Na jaro příštího roku se chystá turné, které bude tak trochu "back to the roots", tedy zpátky ke kořenům, se set listem napěchovaným songy z období desek Velvet Suicide, Necromance, Dreamer a hlavně Moonshower & Razorblades," praví tisková zpráva. Akropolní vystoupení se proto jmenuje BCK>THE ROOTS-PREVIEW. Rozhodně ale nečekejte čistě nostalgický set - nových skladeb během večera zazní nemálo.

Speciálním hostem bude kapela No Distance Paradise. Co jsou zač? "No Distance Paradise jsou takový hodný kluci z Olomouce. To "hodný" neznamená hloupý, nebo tak něco. Na svůj věk jsou hodně hudebně vyzrálý a i když jejich respektovaný vlivy jsou dostopovatelný, tak nezněj jako bezduchej plagiát. Baví mě, že maj vkus, jezděj na koncerty ven, maj 'a fire inside', ale přitom je s nima sranda, jsou nelezdoprdelkovsky pokorný a totálně bezkonfliktní. Prostě Morava, no. Pro pražskou pozérskou indie scénu možná téma k debilnímu pošklebování, ale podle mě většině vyhajpovanejch kapel tady s přehledem natrhnou prdel. A navíc Niceland approved long time ago, hehe," říká Kay Buriánek.

 

FB událost zde: www.facebook.com/events/269757016460116/

 
Koncerty na obzoru:
 

30/10/2012 Praha - Palác Akropolis - more info
07/11/2012 Brno - Fléda - more info
08/11/2012 Ostrava - Barrák - more info
09/11/2012 Slavičín - A Club - more info
23/11/2012 Chomutov - Festival Cumbajšpíl - more info
29/11/2012 Plzeň - Anděl café - more info

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.