Share |

Sugar Fashion Show z cyklu Módění se blíží

repro k akci

V podvečer 8. června 2012 se v prostorách Leporelo+ uskuteční Sugar fashion show, z cyklu přehlídek projektu Módění. Studio Proxima a Fast Model Management pro tuto příležitosti připravili celovečerní show v podobě přehlídek výrazných oděvních designérů nejen z Brna, ale i z Prahy.

Tváří kampaně i celé události se stala modelka Zuzana Rosáková.

Již počtvrté se může brněnské publikum přímo v centru Brna setkat s přehlídkami současné generace oděvních designérů. Stejně jako vždy i tentokrát jsou v programu zastoupeni již hotoví návrháři, ale i nejvýraznější studenti módní tvorby a designu oděvu. Díky podpoře obecenstva tyto večery nabývají rozměrů, a proto se tentokrát setkáme s doposud nejvyšším množstvím přehlídek, kterých je naplánováno celkem 7.

Exkluzivitou večera bude retrospektivní přehlídka oceňovaného návrháře Petra Kaloudy. Své kolekce představí také vítěz letošní soutěže Top Styl Designer, Pavel Berky nebo finalista Luděk Kellner. Z pražského ateliéru Módní tvorby se představí rodačka z Brna, Romana Jakešová a finalistka prestižní SHOOTING FASHION STARS, Petra Pluháčková. Překvapením bude jistě i oděvní kolekce Martiny Uhlířové, studentky Jiřího Davida na UMPRUM v Praze.

Sugar Fashion Show, 8. 6. 2012 v  18,30
1. Petr Kalouda / Brno

2. Romana Jakešová / VŠUP Praha

3. Luděk Kellner / Brno

4. Martina Uhlířová / VŠUP Praha

5. Petr Pluháčková / VŠUP Praha

6. Pavel Berky / VŠUP Praha

7. Petr Kalouda / Brno

www.leporeloplus.cz www.modeni.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.