Share |

Šťastný nový rock! Oslavte Silvestr v Rock Café.

foto: pořadatel akce

Posledního prcince (ano) nemá svátek jen ultimátní špatná prdel (čti bad ass) Stallone, ale my všichni. Tak proč nepočechrat to svoje poprděníčko třeba v Rock Café? K šavlovému tanci i poslechu zahrají The Chancers, Carlos and His Coyotes, The Agony a pozor - speciálně pro tento večer znovuzrození Flaming Cocks! Kdo zvládne ležet na zemi bez držení, není opilej.
 
Ještě předtím než v opilecké iluzi o nové kapitole vašeho života napácháte předsevzetí, která vám vydrží tak akorát do příští návštěvy Rock Café, ještě než zvolíte na den D jídla, která jdou dobře ven, ještě než pro jistotu vymažete z telefonu čísla bejvalek/bývalých, je třeba si zvolit, kde to vlastně celý prožijete. Takže tady máte pár důvodů proč vybrat zrovna Rock Café.
 
1) Až si podomácky vyrobenou rachejtlí vietnamské provenience ustřelíte tři prsty, tak se k vám na dědovu šumavskou chatu bude záchranka metrem sněhu prodírat dost těžko. Rock Café je oproti tomu v dojezdové vzdálenosti hned několika kvalitních zdravotnických establishmentů, kde vám určitě garantují, že ty Stánky si na kytaru zase zabrnkáte.
 
2) Největší přírodní překážka v Rock Café jsou schody dovnitř a na nich si, na rozdíl od sjezdovek ve Špindlu, pastelky nikdo nikdy nezlomil. Na symbiózu deseti piv, dvou rumů a lyžařských kreací se navíc pojišťovny moc shovívavě nedívají.
 
3) The Chancers, Carlos and His Coyotes, Flaming Cocks, The Agony to je ska, punk, rock´n´roll a ještě mnohem víc, jestli vás už z Last Christmas od Wham! nebo Mariah Carey přepadají epileptické záchvaty, není lepší místo, kde to vyléčit.
 
4) Na horské chatě se může stát leccos, není dřevo, auto zapadne ve sněhu, necháte klíče v Praze, od krbu vám chytne kamarád, účast nějakýho protivnýho vošousta, moc sněhu, málo sněhu, dojde chlast, nikdo nemá cigára, řádění sériového vraha v hokejové masce atd., atp. Nic z toho vám v Rock Café určitě nehrozí.
 
5) Stejně tam nejspíš sedíte pořád.
 
Ať už zvolíte pro Silvestr s lidskou tváří právě Rock Café nebo jakýkoliv jiný podnik (zrádci) nebo chatu (zrádci), Rock Café vám děkuje za přízeň v uplynulém roce a těší se na vás v tom novém. Pijte něžně, spěte vleže. Šťastný nový rock!
 
Autor: Pruda Kovařík
 
Silvestr v Rock Café!!!
31/12/2014
Otevřeno od 19.00
FLAMING COCKS
THE CHANCERS
CARLOS AND HIS COYOTES
THE AGONY
 
Djs: Rude Audio, Douda
 
Vstupenky: 199,- + poplatky / předprodej v Rock Café, GoOut.cz a Ticketstream.cz /250,- v místě
 
FB událost tady.
 
Profily kapel:
 
FLAMING COCKS
Víte, co pojí dohromady Prague Conspiracy a Queens of Everything – dvě kapely, který v současnosti kopou řitě v klubech zvučnejch jmen i v malejch zahulenejch dírách po celý republice? Kapely, co nemaj problém rozbít stage i kdekoliv za hranicema? Kromě oddanosti rock’n’rollu a závislosti na prošlejch bagetách z benzínek a lahvovym Bráníku by se našel ještě jeden společnej, neméně důležitej jmenovatel. Bylo nebylo, sešli se Kubák a Krleesh - lídři výše zmíněnějch ansámblů - v jedný společný kapele. Protože měli rádi rock’n’roll, neuvažovalo se dlouho, co se bude hrát. Sestavu doplnili o bicí, kontrabas a vokál a smečka byla na světě. Ovlivněný norskejma králema zvrhlosti Turbonegro, zvolili si název Plápolající pinďouři, neboli Flaming Cocks, a rozdmýchali tak jeden z nejžhavějších rock’n’rollovejch fajráků, kterej se naší kotlinou kdy prohnal. Ale dobrýho po málu a v nejlepším je třeba skončit, zaznělo v roce 2008 z gangu těhle hochů v černym a k velký nelibosti všech fandů i nadrženejch groupies se po nich slehla zem. Za celejch dlouhejch 6 let byli k vidění jen dvakrát, při zcela speciálních příležitostech. Jedna taková se naskytne i teď (Silvestr v Rock Café!), a dost pravděpodobně na dlouhou dobu poslední. Nechte ptáky hořet, jsou tady Flaming Cocks!
 
THE CHANCERS
Hlučná mezinárodní 2tone ska kapela se základnou v Praze a  charismatickým frontmanem Simonem Ruffskankem v čele. Několik skvělých alb, tuna mezinárodních kompilací, nadupané koncerty po celé Evropě a množství barmanů ponechaných v zoufalství nad vypitými lahvemi.
 
CARLOS AND HIS COYOTES
Už vás někdy napadlo, jak by asi hrál Elvis, kdyby BYL mrtvej? Nedovolával se toho děduly nahoře, ale zašel radši na pokec za tím červeným chlapíkem dole? No…bylo by to sice hezký, ale pak by taky musel bejt celej pokérovanej a v kůži, takže na něj zase raději zapomeneme. Carlos se svejma kojotama taky hraje rock´n´roll, ale ten pravej, vonící mašinama, hot rodama, holkama a chlastem! Drsná muzika pro drsný chlapíky (u kočiček se drsnost nevyžaduje), rock´n´roll říznutej country, punkem, psychobilly, garáží a hlavně duší, navíc zahranej matadorama s dost temnou minulostí. To chceš!
 
THE AGONY
Pražská heavy-rocková kapela The Agony se objevila na scéně začátkem loňského roku. Její jádro už od začátku tvoří frontmanka Nikola Kandoussi, sólová kytaristka Tereza Pšenčíková a baskytaristka Katie Skatie. Pravděpodobně prokletou bubenickou stoličku právě okupuje již třetí bubenice, Jana Čermáková. Kapela si zakládá na chytlavých riffech, promyšlených aranžích a na energii, kterou vkládají do živých vystoupení. The Agony jsou jednou z mála kapel, které na české scéně dokazují, že tvrdá hudba není jen pro tvrdý chlapy.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.