Share |

Stáří v nečekaných souvislostech. OLD'S COOL!

Obecně prospěšná společnost Elpida pořádá letos již čtvrtý ročník mezigenerační přehlídky OLD’S COOL, která je opět koncipována jako velkolepá oslava Mezinárodního dne seniorů.
 
Představuje inspirativní osobnosti, vzory i velké životní příběhy a iniciuje neotřelé mezigenerační spolupráce. V termínu od 21.9. do 6.10. se v Praze, Brně a Olomouci můžete těšit na atraktivní program, který vzešel z neobvyklého propojení generací a prezentace stáří v nečekaných souvislostech. 
 
První předfestivalovou akcí je prázdninová výstava fotografií Bet Orten SLOW UP, zaměřená na fenomén pomalé módy. Výstava bude probíhat v termínu od 30. 8. do 27. 9. na Náplavce na Rašínově nábřeží v Praze. Vernisáž proběhne 29. 8. v 18.00. Téma recyklace a upcyklace bude provázet i letošní ročník festivalu OLD’S COOL. V sobotu 24. 9. si můžete vyzkoušet techniky recyklace a upcyklace oděvu s českými designery a naučíte se plést ponožky od pletařek zapojených do projektu Ponožky od babičky. Večer vystoupí Never Sol s pěveckým sborem Elpida.
Na workshop a komentované prohlídky se registrujte na e-mailu info@elpida.cz. Vstupné na všechny je akce zdarma.
 
Událost na fb: https://www.facebook.com/events/534516360082966/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.