Share |

Starbucks představuje kávové kapsle pro domácí použití

Od letošního roku jsou v kavárnách Starbucks k dostání oblíbené kávové kapsle kompatibilní s kávovary Nespresso®. Milovníci kávy tak mohou v pohodlí domova objevovat čtyři vynikající kávové směsi: Fairtrade Espresso Roast, Colombia Single-Origin Espresso, Kenya Single-Origin Espresso a Guatemala Antigua Single-Origin Espresso. S ohledem na životní prostředí jsou použité kapsle recyklovatelné.
 
Máte rádi kořenité aroma, karamel nebo ledovou kávu? V nabídce najdete tu pravou kávu podle své chuti.
 
Espresso kapsle Starbucks jsou nabízeny ve třech variantách. První z nich je Fairtrade Espresso Roast – symbol značky s výrazným karamelovým aroma, vyráběný podle stejného receptu už od roku 1975. Guatemala Antigua Espresso je středně pražená směs kakaové a jemně kořenité chuti. Nejvhodnější volbou pro přípravu ledové kávy je Kenya Single-Origin Espresso – středně pražená směs, ideální pro podávání s ledem, charakteristická širokou škálou vůní, výraznou aciditou a jemnými vinnými a citrusovými tóny. A v neposlední řadě je tu Colombia Single-Origin Espresso. Díky pěstování ve velké nadmořské výšce tato káva vyniká plným tělem, výraznou chutí a charakteristickými ořechovými tóny.
 
Nejlepší domácí řešení pro milovníky kávy
Milujete kávu, ale občas nemáte možnost zajít si do kavárny? Odteď můžete ve Starbucks zakoupit kávové kapsle, v nichž najdete stejnou 100% arabiku, jaká se servíruje v kavárnách Starbucks. Lahodná chuť doma připraveného espressa je zaručena hliníkovým obalem chránícím obě strany kapsle.
 
Záleží vám na životním prostředí? Použité kapsle Starbucks je možné recyklovat.
Proces výroby kapslí zaručuje nejvyšší kvalitu doma připravené kávy. Bude k nerozeznání od té, která se podává v našich kavárnách,” říká Lukáš Porazil, regionální ředitel AmRest pro Česko, Slovensko a Maďarsko. „Vezmeme-li v potaz recyklační program, můžeme s jistotou tvrdit, že zákazníkům nabízíme promyšlené komplexní řešení, které mu umožní vychutnat si oblíbenou kávu bez obav z negativních dopadů na životní prostředí.

Současně s uvedením kapslí na trh Starbucks spouští nový recyklační program. Každá použitá kapsle donesená zpět do kavárny bude rozdělena na obal a obsah, které budou dále využity jako zdroj energie nebo recyklovatelný materiál. Uvědomělou volbou kávy tak může každý zákazník přispět k ochraně životního prostředí.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.