Share |

Spolupráce, na kterou se čeká se zatajeným dechem: H&M x KENZO

H&M s hrdostí oznamuje, že dalším partnerem návrhářské spolupráce bude KENZO, hravá pařížská značka plná života, která přetváří energii globální kultury ve svou jedinečnou esenci překypující mládím. Kreativní ředitelé Carol Lim a Humberto Leon vnesou do H&M ducha KENZO a vytvoří dámskou a pánskou kolekci a také řadu doplňků. Kolekce KENZO x H&M bude od 3. listopadu 2016 k mání ve více než 250 vybraných obchodech H&M po celém světě a na internetu.
Od roku 2011, kdy se připojili k tomuto módnímu domu, předkládají Carol a Humberto svůj vlastní módní program s kolekcemi plnými smělých barev a svěžích potisků, které představují na působivých přehlídkách i prostřednictvím uměleckých spoluprací a kreativních digitálních kampaní. Mixují a spojují světové vlivy a tradice s energií ulice. Výsledkem jsou kolekce, které nejenom inspirují, ale jsou zároveň dostupné fanouškům po celém světě. KENZO chápe módu jako výraz svobody, radosti a individuality pro každého bez rozdílu..
„Nemůžeme se dočkat, až se se všemi podělíme o svět kolekce KENZO x H&M s celou její vynalézavostí, hravostí a láskou k módě,“ říká Ann-Sofie Johansson, kreativní poradkyně H&M.
„Touto spoluprací s H&M chceme popustit uzdu fantazii, posunout hranice a přinést lidem na celém světě novou energii značky KENZO,” vysvětlují Carol a Humberto, kreativní ředitelé KENZO.
 

#KENZOxHM

INSTAGRAM
@hm
@KENZO

TWITTER
@hm
@KENZO

FACEBOOK
@H&M
@KENZO

SNAPCHAT
hm_snaps

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.