Share |

Splněná vánoční přání dělají radost a pomáhají

Dominik Koutný přebírá splněné přání od Petry, maminky svého kamaráda.
foto: pořadatel akce

Do vánoční akce Rozdej radost se od začátku prosince zapojila i česká veřejnost.  Vybraným žadatelům je splněna řada nejrůznějších přání. Od těch všedních jako je pořízení jízdního kola pro vnučku, kurz první pomoci pro syna, 15 autogramů od One Direction, potravu pro psy v útulku až po taková, která dokáží změnit život těm, kteří si to zaslouží. Jedním z nich bylo i přání Petry, které putuje k devatenáctiletému Dominikovi z Brna.

 

„Dobrý den.  Přála bych si dárek pro nejlepšího kamaráda svého syna. Neměl to v životě jednoduché. Vyrůstal v dětském domově a ještě je k tomu odmalička sluchově postižený. Moc ráda bych mu věnovala nové naslouchadlo, které nebude tak vidět a určitě mu pomůže zlepšit sebevědomí. Kdybyste mi pomohli tohle přání vyplnit, bude to ten nejkrásnější vánoční dárek! Děkuji a krásné Vánoce. Petra.“

 

Přát si může každý, komu je 13 let a výše, porota posuzuje kreativitu, originalitu i obsah spočívající v dobrém úmyslu soutěžícího, kterým je například někomu pomoci a potěšit ho. Každý den od 3 do 23. prosince je splněno jedno přání v podobě hmotné či nehmotné v hodnotě do 60 000,- Kč. Pořadatelem akce je společnost Coca-Cola.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.