Share |

Spicebomb - nová pánská vůně od Viktor&Rolf

foto: distributor

 
Roku 2005 odpálil Viktor&Rolf svou první bombu: Hotovou záplavu květin v mimořádně smyslné vůni pro ženy… Tehdy se zrodila legenda Flowerbomb.

Co když nastal ten nejvyšší čas vložit do pravidel pro mužské vůně menší nálož dynamitu? Co kdyby i muži konečně dostali svou vlastní vůni, která je stejně překvapivá jako Flowerbomb?
Jedinečně účinná, překvapivá, výrazná, smyslná…

Viktor&Rolf opět bortí konvence a představuje vůni, která nepřipouští žádné kompromisy. Výbušný koncentrát mužské smyslnosti. Spicebomb.

Na první nádech vás překvapí, od druhého nadechnutí už vzniká závislost… Spicebomb představuje dokonale vyvážený poměr síly a elegance, intenzity i jemnosti. Řídí se jedinečným čichovým podpisem a zanechává za sebou jasnou stopu v podobě hotové vlny energie a stylu. Je to koktejl mužnosti, který precizně namíchali Viktor&Rolf.

Stylová krabička s tradiční obdélníkovou siluetou a jedinečnou šedostříbrnou barvou má přísně dané, čisté linie a zastupuje extrémní mužnost.

Jméno vůně, Spicebomb, je napsáno stříbrnými vystouplými písmeny na zářivě černém proužku, který připomíná legendární grogrénovou stuhu Viktor&Rolf. Není třeba dodávat, že krabičku zdobí i pečeť značky Viktor&Rolf. Nikdo zatím nemá tušení, co stylová krabička obsahuje.

Uvnitř čeká překvapení v podobě úžasné lahvičky: Nádobka ve tvaru granátu ukrývá parfém s výbušnou vůní. Je to elegantní a vkusná zbraň zpracovaná v uměleckém stylu, který je pro značku Viktor&Rolf typický.

Jde o skutečný luxusní artefakt: Vůni Flowerbomb tvůrci oděli do lahvičky ve tvaru briliantu, která připomíná granát. Stejná zbraň nyní ožívá v nové skleněné lahvičce s ostrými, pravidelnými, ryze maskulinními tvary. Zvolené barvy zahrnují jen čerň, stříbro a šeď, jejíž hřejivé odstíny upozorňují na smyslnost vůně. Lahvičku obepíná černý pásek, jako by spoutával sílu a napětí čichové bomby, kterou nádobka obsahuje. Vůni lze uvolnit pouze po vytažení pojistky, která je také opatřena pečetí Viktor&Rolf.
Pak už čichové explozi nelze uniknout.

Před lety všechny ohromil květinovou explozí v podobě Flowerbomb… Dnes tedy už nikoho nepřekvapí, že za extravagantně smyslnou vůní parfému Spicebomb stojí parfumér Olivier Polge.

„Všechno to vlastně začalo u jména parfému, tedy ‚Spicebomb‘. Ve Viktor&Rolf mi hned na začátku řekli, že hledají výraznou opojnou vůni se spoustou kořeněných přísad. Musela doslova způsobovat závislost. Měla se skládat z přímých a silných tónů, tvořit ji měly jen ty nejlepší suroviny.

Zatímco Flowerbomb je explozí květin, Spicebomb je výbuchem několika druhů koření, které jsou poskládány tak, aby vytvářely výrazné čichové kontrasty.

Nejdůležitější roli tedy hrají ostré a jasné kořeněné tóny. Promísí se, zruší dosavadní vazby a přinesou nové, oblejší a uhlazenější tvary, které však nepostrádají živé a ostré nádechy, ať už plamenné nebo z ledu.” Olivier Polge

Vůně Spicebomb se zrodila z třaskavého spojení dvou akordů se zdánlivě protichůdnými tóny. První akord je neodolatelně návykový. Mísí v sobě srdce z žhnoucích koření (čili a šafrán) s výhradně mužskou oblou vůní kůže a tabáku a pronikavou hrubou silou vetiveru. Druhý akord je mimořádně výbušný a směšuje svěží řízné noty bergamotky a grapefruitu, přičemž v něm ucítíte i ledové hroty chladných koření, konkrétně kanárníku a růžového pepře. Spicebomb je explozí koření, kterou při sobě drží pouzdro svěžesti.

Doporučená cena 50 ml 1620 Kč
90 ml 2200 Kč
Exkluzivně v parfumerii Sephora.
www.sephora.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.