Share |

Specifický humor i originální vystoupení slibuje divadelní stan festivalu Mighty Sounds

foto: pořadatel akce

Festival Mighty Sounds, jehož 12. ročník se uskuteční 22. – 24. července na letišti Čápův dvůr v Táboře, není jen unikátní přehlídkou žánrové muziky. Kromě bohatého doprovodného programu nabízí ke shlédnutí i skvělé alternativní divadlo a performance všeho druhu.
 
"Nazdar jídlo, ahoj pití!" - to je jedna z hitovek Muzikanta Králíčka alias Petra Marka z MIDI LIDI. Koncert Králíčka je naplánovaný společně s muzikanty z kapely Květy. S úspěšnou stand-up show dorazí na Mighty Sounds parta komiků z Underground Comedy, kteří se proslavili na Streamu. Kromě Králíčka se můžete těšit i na sexy zpěvačku Vladivojnu a její crossoverovou kapelu Vladivojsko, na doprovodné dívčí kvarteto Lady Merlot  a na Vagyny Dy Praga.
 
Na festivalu si lze užít i to nejlepší z improligy, freestyle rap od přeborníků ve slam-poetry Metoděje a Dozera, šílené skeče divadelních spolků Arte della Tlampač a Cílená nejistota a špičkové žonglérské vystoupení Honzy Hlavsy z Cirkusu Levitare.

Dramaturgie Divadelního stanu, který nabídne i mnoho dalšího, pokračuje v programové linii, v rámci které se už na Mighty Sounds objevilo mnoho alternativních divadel (Vosto5, Buchty a loutky, Kabaret Caligula, DNO, Depresivní děti, Teatr Novogo Fronta, F.X.Kalba) a také netradiční hudebníci různých žánrů (Mucha, Kapitán Demo, Vlastík Plamínek, Jelení loje, Záviš). Podrobnější informace o nabídce divadla, o programu a o vstupenkách, které je nyní možné pořídit od 1390,- Kč. /WEB/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.