Share |

Soutěž: Vyhrajte trička k filmu TO a lístky do kina!

TO.
Hororový thriller na motivy velmi oblíbeného stejnojmenného románu Stephena Kinga, který již celá desetiletí naplňuje čtenáře hrůzou. V kinech od 7. září.
 
Když ve městě Derry ve státě Maine začnou mizet děti, musí skupina mladých chlapců a děvčat čelit svým největším obavám v boji proti zlému klaunovi jménem Pennywise, jehož vražedná a násilnická historie se táhne napříč staletími. Film natočen podle předlohy stejnojmenného románu Stephena Kinga, který již celá desetiletí naplňuje čtenáře hrůzou.
Film režíroval Andrés Muschietti. Hrají Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Finn Wolfhard... 
Trailer jste mohli vidět na našem facebooku.
 
Máme pro vás soutěž o trička k filmu a poukázky na vstupenky do kina (můžete si vybrat kino v síti CineStar - Praha, Olomouc, Ostrava, Č. Budějovice, Hradec Králové, Jihlava, Liberec, Plzeň, M. Boleslav, Opava, Pardubice)!

 
Soutěžní otázka:Kdo je autorem hudby k filmu TO?
Pište na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ TO. Soutěž končí 27.8.2017 ve 13 hodin. Vyhrávají první 4 správné odpovědíi (čtyři výherci získají vždy 1 tričko a 2 poukázky do kina).  Uveďte celé jméno a adresu!
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.