Share |

Soutěž! Vyhrajte 3 balíčky s holicím strojkem a kosmetikou

Máme pro vás velkou soutěž. Vybavte se na léto! 
Čekají na vás 3 balíčky - v každém bude dámský holící strojek Remington WDF5030  a kosmetika Rexona. Jak je vyhrát?
Zodpovězte následující otázku a budte mezi prvními třemi autory správných odpovědí!      
                          
Soutěžní otázka: Ve které zemi vznikla Rexona?

O cenách: 

Dámský holící strojek Remington WDF5030
Dámský holící strojek Remington WDF5030 přináší zdokonalené frézky s vylepšeným designem planžet a zajistí tak dokonalé oholení. Měkká a ergonomická rukojeť zajistí snadné a pohodlné držení po celou dobu holení. Remington WDF5030 účinně zkrátí dlouhé chloupky, tím umožní lepší výkon pro holení a dosáhne tak lepších výsledků. Novinka pro jaro 2017 na muj-remington.cz

Voděodolný
Tento dámský holící strojek Remington může být používán na sucho i ve sprše, jelikož je kompletně voděodolný. Zastřihovač funguje stejně účinně i na suchou pokožku.

Proužek s mandlovým olejem
Dámský strojek WDF5030 má proužek napuštěný mandlovým olejem, který byl specificky umístěn před čepele, aby byla pokožka zjemněná a vyživená a následné odstranění chloupků bylo hladší a dokonalejší.

Specifikace dámského holícího strojku
 

  • Proužek s mandlovým olejem pro hladký a hedvábný výsledek
  • Zdokonalené frézky a vylepšený design planžety zamezí zanášení chloupků a nečistot
  • K použití nasucho i ve sprše
  • Technologie Opti Angle Head – 2 hypoalergenní plovoucí planžety kopírují křivky těla
  • Až 40 minut provozu
  • Nabíjecí
  • Kontrolka nabíjení
  • Měkká, protiskluzová rukojeť a ergonomický design
  • Bikini zastřihovač pro detailní partie
  • Nabíjecí stojánek
  • Kosmetická taštička
  • Čistící kartáček

 
 
 
Rexona Active Shield Fresh - účinný boj se zápachem
 
Běžný den každé ženy je plný pohybu a rozličných aktivit. Přebíhat mezi prací a domovem, starat se o děti, pečovat o domácnost a do toho si najít chvilku na nějaké to cvičení není žádná legrace. Vytížená žena vyvine stejně energie jako lecjaký sportovec. Jak to všechno zvládnout bez nepříjemného zápachu, který tělo v náročných situacích produkuje? Vyzbrojte se účinným bojovníkem - antiperspirantem Rexona Active Shield Fresh, který díky své speciální formuli efektivně bojuje proti bakteriím, a vy tak budete mít o starost méně.
 
Dámský antiperspirant Rexona Active Shield Fresh vás dokonale ochrání proti nepříjemnému zápachu. Málo kdo ví, že pot samotný cítit není. Příčinou problému jsou bakterie, jež se v podpaží přirozeně vyskytují. Díky svému unikátnímu složení eliminuje novinka od Rexony množství bakterií až o 90 %, a tím ničí i nepříjemný odér, které způsobují. Dámský antiperspirant Rexona Active Shield Fresh má charakteristickou svěží a lehkou vůni, kterou si zamilujete hned na první přičichnutí. Dominují jí jiskřivé tóny citrusových plodů, zeleného listí a bobulového ovoce doplněné o elegantní základ s příměsí jantaru, pižma a santalového dřeva. Další výhodou tohoto výrobku je patentovaná technologie Motionsense, díky které přítomné mikrokapsle obsahující vůni při pohybu praskají a uvolňují parfemaci postupně podle vaší fyzické aktivity. Platí zde přímá úměra, čím více se pohybujete, tím intenzivněji se vůně uvolňuje. Pocit svěžesti tak vydrží až 48 hodin. Vyzkoušejte dámský Rexona antiperspirant Active Shield Fresh ve spreji, tuhý nebo kuličkový, užívejte si život v pohybu a nestarejte se o nechtěný zápach.
 
Všechny varianty dámského antiperspirantu Rexona Active Shield Fresh (sprej, tuhý antiperspirant a kuličkový antiperspirant) zakoupíte za doporučenou cenu 77,90 Kč.
 
Pište na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ REXONA. Soutěž končí 4.7. 2017 ve 13 hodin. Uveďte jméno a adresu, na kterou zašleme případnou výhru.
 
Vyhrávají prbí tři správné odpovědi. Každý výherce získá balíček s kosmetikou Rexona a holicím strojkem Remington.
Výherce budeme kontaktovat mailem.

 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat

Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.